Skip to main content

Virgil Ianţu a semnat petiţia CNA ”de nervi”

 

foto TVMania

Publicitate

Virgil Ianţu, fostul prezentator al emisiunii Vrei sa fii milionar de la Kanal D se declară în favoarea deciziilor luate de Consiliul Naţional al Audiovizualului. Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Ianţu precizează că ”de nervi semnez petiţia postată pe site-ul CNA”.

Virgil Ianţu:

”Până mai ieri se auzeau voci care spuneau "Televiziunea, incotro?", sau "Unde e CNA???!!!

E greu să nu spui asta, când de atâta timp aşteptam cu toţii o reacţie din această direcţie. (...) Suferinţa altora a devenit de ceva timp o sursă de divertisment pentru unele televiziuni. Hai să înjurăm la înmormântări, hai să râdem la divorţuri şi hai să întoarcem capul de la performanţă sau realizări importante! Neinteresant. Nu moare nimeni, nu se bate nimeni. (...)

Şi vine ziua în care CNA ia atitudine. Retrage o licenţă care nu trebuia acordată niciodată. În loc să se bucure aşa cum s-au bucurat la ultimele divorţuri, unele voci sunt nemulţumite. Acum invocă cenzura. Dacă asta înseamnă cenzură, atunci cenzură să fie! Şi de nervi, semnez şi petiţia postată pe site-ul CNA! Na! Bună dimineaţa, CNA! Îmi era dor! Bine ai revenit şi spor la treabă!”, a precizat pe pagina sa de Facebook vedeta.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a lansat petiţia online Interesul public mai presus de gustul publicului. Scopul petiţiei este de a evalua necesitatea îmbunătăţirii unor prevederi ale legislaţiei audiovizualului pentru o definire mai clară a noţiunii de interes public în programele de televiziune şi de radio, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Toate semnăturile sunt strânse AICI.

Din textul petiţiei: 

Drumul de la domnia bunului plac la cea a bunului simţ trece şi pe la CNA. Sau mai precis ar trebui să treacă.

Am văzut înmormântări în direct, momente înselătoare în emisiunile de divertisment, în dezbateri politice sau pe teme sportive. De la an la an spaţiul audiovizual românesc devine din ce în ce mai viciat

Moartea unei personalităţi publice pare a fi momentul cel mai râvnit al unei televiziuni, iar cazurile recente, cum ar fi cel al lui Adrian Păunescu, al lui Şerban Ionescu sau al lui Sergiu Nicolaescu confirmă acest trist şi nefiresc adevăr.

Este timpul ca riposta să vină din două direcţii: de la cetăţeni şi de la CNA. Ca să reuşim, alăturaţi-vă în număr cât mai mare şi semnaţi petiţia noastră online.
Nu putem reuşi decât împreună cu dvs.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

 • ia se scrie i-a; bai jurnalistilor invatati sa scrieti si apoi sa deschideti gura
 • asta mic e suparat ca emisiunea wowbiz ia luat painea de la gura...
 • prea multe mizerii pe televiziuni date de jurnalisti, ei ar trebui pedepsiti
 • dupa semnarea petitiei, Virgil Iantu a declarat: "shuap shuap, bap bap, bidibap"
 • Te rog scrie corect romaneste; de un milion de ori ai scris "facea-ti".
  Corect e: faceati. Esti un agramat.
 • Un backing-vocals care a luat degeaba foarte multi bani de la televiziunea unde exista cea mai mare mizerabila emisiune, prezentata de unul, tot un "vedet" ca si Iantu, Ernest.
  Urlete, certuri, mahala, care nici macar nu e autentica.
  Este regizata, adica jegul e premeditat.
  Dar, acolo nu s-a enervat ipocritul cu morga caraghioasa.
  Un cantaret de plan secund, un prezentator cabotin care citea intreabari de cultura generala de pe un monitor.
  E drept, a rupt inimile multor fete batrane cu coafura lui de martian.
  Un fel de Fuego, dar pe segmentul "corporatista fara noroc".
  Si, deodata, se enerva si el, ca e si el om.
  Si mai e si mason, tot la nivel de mare cabotin ieftin maestru in grad de 33 de parale gaurite..
 • Vorbe, vorbe. Oricare profesionist sau ageamiu stie ca singurul fapt care conteaza este atotputernicia publicului. Vrei sa faci business, dai ce vrea boborul. Uitatul pe gaura cheii. Sa nu fim ipocriti, va rugam !
 • ce se intampla de nu mai postati audientele serialului suleyman magnificul asa cum facea-ti inainte

Trimite un comentariu

sus