Skip to main content

21 Februarie. Contul de Twitter al Jeep a fost piratat: "Jeep a fost vândută companiei General Motors"

 

jeepCONTUL TWITTER AL JEEP A FOST SPART. Contul de Twitter al companiei americane de automobile Jeep a fost spart, marţi, de hackeri, în acelaşi fel în care, cu o zi înainte, şi contul Burger King de pe această reţea de microblogging a fost piratat, scrie Mediafax.

Publicitate

Cei care au piratat contul de Twitter al companiei au anunţat că Jeep, o divizie a Chrysler, a fost vândută companiei General Motors, Cadillac.
Totodată, pe contul piratat a fost postat un nou logo al companiei: "Jeep -- Just Empty Every Pocket" (Jeep - goleşte buzunarele tuturor, n.r.).


Contul de Twitter al Jeep a fost piratat de hackeri: "Jeep a fost vândută companiei General Motors, Cadillac"


AMAZON CU OBIECTE DIN FILME. Site-ul Amazon.com a lansat, marţi seară, un magazin online care propune peste 350.000 de obiecte şi suveniruri din universul cinematografiei, muzicii şi televiziunii, scrie Mediafax.

Cu doar câteva zile înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, ce va avea loc duminică, acest grup specializat în distribuţia online a deschis porţile virtuale ale Magazinului de articole de colecţie din lumea spectacolelor.
O cască de biciclist purtată în trecut de actorul James Dean s-a vândut cu 25.000 de dolari. O ţinută purtată de actriţa Milla Jovovich în filmul "Resident Evil" este afişată pe site la preţul de 6.200 de dolari.
Site-ul Amazon a creat un magazin virtual pentru suveniruri din cinematografie, muzică şi televiziune


ACŢIUNILE GOOGLE ÎN SUS. Acţiunile Google au crescut puternic marti şi au depăşit preţul de 800 de dolari pe unitate pentru prima oară în istoria companiei, continuând tendinţa ascendentă din ultimele 12 luni, scrie Wall-Street.ro, care citează MarketWatch.

De la începutul acestui an, titlurile Google s-au apreciat cu 13%, iar în ultimele 12 luni cu peste 30%.
Titlurile Google au urcat până la 803,91 dolari pe unitate, ulterior fiind tranzacţionate în creştere cu 1%, la 801,05 dolari pe unitate. Capitalizarea de piaţă a companiei este de circa 263 de miliarde de dolari.
Acţiunile Google au atins un nou record: 800 dolari pe unitate pentru prima oara în istoria companiei


BRANDURI CELEBRE ÎN LUME. Nu toate brandurile faimoase precum Nike, Adiddas, Apple, Samsung sau Ford au aceeaşi denumire peste tot în lume. În unele cazuri schimbarea denumirilor este cât se poate de justificată, însă există şi exemple de-a dreptul ridicole, scrie DailyBusiness.ro, care citează Business Insider.

La australieni franciza restaurantelor fast-food Burger King functionează sub numele Hungry Jacks.

Lay's este brandul răspândit în lume probabil sub cea mai mare diversitate de denumiri. În Marea Britanie chipsurile Lay's sunt cunoscute sub numele de Walkers, în Mexic brandul se numeşte Sabritas, în Israel se numeste Tapuchips, în Vietnam – Poca, iar in Egipt – Chipsy.

Produsele pentru bărbaţi Axe, fabricate de Unilever, se comercializează în Marea Britanie, Australia şi Noua Zeelanda sub numele Lynx.
Branduri sub acoperire: Cum se numesc Burger King, Danone sau Lay's în alte ţări

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus