Skip to main content

Angajaţii TVR vor avea colaborări externe doar cu aprobarea Consiliului Director

 

tvr

Publicitate

Comitetul Director din TVR a hotărât revocarea, începând cu data de 11 februarie 2013, a tuturor aprobărilor de colaborare cu alte instituţii mass-media acordate anterior unor salariaţi, după cum se arată într-un comunicat trimis salariaţilor.

Drept urmare, angajaţii televiziunii publice care doresc să colaboreze cu instituţii concurente sau să-şi reia colaborările actuale vor trebui să se supună regulamentului intern, care la Articolul 31 prevede:

„Orice activitate desfăşurată de angajaţi la o societate concurentă, în baza unui contract individual de muncă sau în regim de colaborare, necesită aprobarea prealabilă a Comitetului Director”.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    Roro- adevarat graiesti!
  • florescu florescu
    ...si cu Mitran ce facem , ca el avea norma intreaga la Digi si colaborare cu TVR-ul ? Vedeti cum il anuntati pe bocanaciu ca el nu stie si a plecat la Chisinau sa comenteze . Sa nu cada omul in pacat...
  • nadia nitov nadia nitov
    traducere: praf in ochii celor care nu cunosc "meandrele concretului" din tvr! cum totul e o cumetrie, astea sunt vorbe de adormit opinia publica.
  • Popescu Popescu
    Si cum o sa-i prinda pe cei care nu se vad si nu se aud?Pe cameramani, pe regizori,pe cei din car?
    Sugerez consiliului sa faca un departament cu atributia singura,de a descoperi tradatorii.Ha,ha,ha! A mai spus si sassu ca face asa ceva dar a ramas doar vorba,ca oricum nu stia sa o scoata la capat.
  • Roro Roro
    Fara indoiala,cine trebuie va primi in continuare aprobare,ca de aceea exista"democratie".
  • mircea mircea
    astia au ceva cu departementul sport, pai ce au frate cu sarakul de emil hossu longin?????? nu e corect, tocmai se plangea ca ratele la banca sunt mari, isi freca manutele de jidan ca a prins contractul de hochei de la sport1....nu e bine..poate se infurie doamna memorialului si da cu elvis de pereti:))
  • Grist Grist
    Bocanaciu si sindicatul de putori ca liana stanciu, sindicalista anca de la stiri, betivii de la alte compartimente Oare ce vor face? Mai,Mai bocanaciu!,
  • andy andy
    Acum sa ii vedem pe astia de la sport care munceau mai mult pentru altii decat la TVR.Si mai sunt si sindicalisti Bocanaciu si Hobana.
  • kolo kolo
    Loviti in SPORT? (chiar daca nu numai, dar de aici o sa se traga neplacerile). Loviti in Tatal, Fiul si chiar in Sfantul Duh. Poate chiar si in Bocanaciu si in sindicat

Trimite un comentariu

sus