Skip to main content

Pariu cu viaţa, difuzat în Mexic şi în Venezuela

 

pariu cu viata (2)

Publicitate

Serialul Pariu cu viata a trecut Oceanul. Producţia MediaPro a fost achiziţionată de posturile Televen (Venezuela) şi Telvisa Tiin (Mexic) şi va fi difuzată din acest an.

Pariu cu viaţa s-a vândut în toate ţările Americii Latine şi Spanish USA dintre care două tări, Venezuela şi Mexic, încep difuzarea anul acesta. Campaniile de promovare în aceste ţări au început deja, actorii principali, Criss, Vlad, Alina, Dorian fiind solicitaţi să înregistreze testimoniale personalizate în limba spaniolă pentru respectivele canale de televiziune”, spune Claudia Stavrositu, Director Vanzari Internationale MediaPro Distribution.

Pariu cu viaţa este difuzat deja în Italia, fiind la cel de-al doilea sezon la postul de televiziune Babel. În plus, primele două episoade ale serialului sunt în curs de traducere dublare în limba franceză în vederea vânzării în Franţa şi vestul Africii.

La începutul lunii martie 2013, MediaPro Distribution va participa la Târgul de Televiziune DISCOP West Asia ce va avea loc la Istanbul, Turcia unde avem încredere că se vor finaliza negocierile şi pentru anumite teritorii din Asia”, a mai declarat Claudia Stavrositu.

“Cele mai mari satisfacţii legate de proiectul “Pariu cu viaţa” le-am avut în cadrul celor doua târguri de televiziune de la Cannes. (...) Colegelor noastre de la MediaPro Distribution, care vând internaţional produsele CME au încheiat contracte care ar onora orice producător european”, declara Ruxandra Ion, producator general.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • marius91 marius91
  Telvisa Tiin este un canal pentru adolescenti, dar care apartine grupului Televisa.
 • marius marius
  as dori si eu sa stiu ce audiente a avut duminica seara Parfum de femeie, filmul de pe antena 1
 • radu radu
  e vorba de Televisa Tiin care intr-adevar tine de grupul media mexican, nu Telvisa Tiin
 • Iulia Bunea Iulia Bunea
  Le vom da
 • eu eu
  spunetine si noua ce audiente a avut aseara eurovision difuzat pe tvr 1
 • ionel torac ionel torac
  Telvisa sau Televisa? Daca e vorba de Televisa, e una din cele mai mari companii de televiziune si distributie din America de Sud. Si cel mai mare producator de telenovele din America de Sud.

Trimite un comentariu

sus