Skip to main content

PRESA DE AZI. Reghecampf, "încolţit de blaturi" în ziarele sportive

 

presa de azi 6 februarieReghecampf ţine prima pagină a ziarelor sportive. ProSport şi Gazeta sporturilor pun pe prima pagină materiale despre acuzaţiile de blat aduse fostului fotbalist.

Publicitate
  • ProSport: Încolţit de blaturi. “Trecutul îl bântuie pe Reghecampf. Ziariştii maghiari susţin că antrenorul Stelei, Miriuţă şi alţi trei fotbalişti de la Energie Cottbus au fost implicaţi într-un meci dubios cu Hertha, din 2001”
  • Gazeta Sporturilor: Unde-i Steaua? - “Trupa lui Reghecampf, văduvită de jucătorii convocaţi la naţională, a pierdut aseară, 0-1, cu locul 5 din Cehia”

Evenimentul zilei îşi începe ediţia de astăzi cu un subiect despre cazul lui Nelu Iordache, supranumit “Regele Asfaltului”, care este acuzat de deturnare de fonduri europene şi dare de mită. Titlul de pe prima pagină a ziarului Evenimentul zilei este “Prejudiciul explodează în cazul lui Nelu Iordache. DNA: Regele Asfaltului a ridicat 20 de milioane de euro cu sacoşa”.

România liberă titrează pe prima pagină: “Documentele care obligă USL să reducă numărul parlamentarilor la 300”. Cotidianul mai scrie pe prima paginp că “premierul Victor Ponta a anunţat că USL va face o comisie de revizuire a Constituţiei, care va fi condusă de Crin Antonescu. Printre modificările anunţate până acum nu este însă şi cea referitoare la reducerea numărului de parlamentari la 300, stabilită prin referendumul din 2009”.

Adevărul deschide ediţia de astăzi cu un interviu cu Vlad Moisescu, fostul vicepreşedinte PNL, care povesteşte cum s-a deteriorat relaţia sa cu Crin Antonescu. Moisescu a început prin a fi unul dintre susţinătorii lui Antonescu, dar a demisionat recent, din conducerea partidului. “Crin mă acuză că le-am zis grup infracţional organizat’, este titlul de primă pagină al ziarului Adevărul.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Naţional: Caracatiţa mall-urilor a sifonat peste trei miliarde de euro din România!
  • Click!: Cu el l-a înlocuit Bahmu pe Prigoană?
  • Libertatea: Primeşte 1,500 de euro pe lună pentru un rol într-o comedie - este vorba de Daniela Crudu.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor de azi, în rubrica Presa de azi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus