Skip to main content

Robert Turcescu concurează la Eurovision împotriva Elenei Cârstea şi a Luminiţei Anghel

 

Turcescu cu trupa - EVZ

Publicitate

Jurnalistul Robert Turcescu s-a înscris împreună cu trupa sa la concursul Eurovision 2013.

În competiţia şi-au mai înscris Lora, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Cezar Ouatu, Daniel Robu, Liviu Mititelu, Alin Văduva sau Naomi. 

Până duminică, 3 februarie, 135 de piese au fost înscrise în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la concursul Eurovision 2013, cu 37 mai multe decât la selecţia de anul trecut.

Modalitatea de jurizare va fi: 50% televot, 50% juriu. Toate cele trei părţi ale concursului vor fi transmise în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, precum şi pe www.eurovision.tv, site-ul oficial al competiţiei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Koczka Koczka
  Frauda ordinara la televotul primei seminifinale. Turcescu "ajutat" de un software ieftin care adauga impulsuri telefonice la orice impuls real. Procedura suspendata dupa aoroz 10 min de la declansarea televotului cand &avansul" refrenului s-a stabilizat.
 • Mihai Mihai
  Radule, vezi ca te asteapta implinirile tale marete din viata. Nu mai pierde vremea :D
 • Radu100% Radu100%
  Saracu de el :)
 • mad79 mad79
  paqrticipa la concurs si Brigitta Szebeni&Mihai Popistasu(fosti concurenti la Vocea Romaniei)!
  cei care au cantat in duet melodia de la Lady Antebelum-Need you now!
 • Mihai Mihai
  Nu e basist, canta la chitara....la bas e altcineva...
 • cristi cristi
  Cata frunza, cata iarba ! Doar artisti de renume trimitem la Eurovision !

  Basistul Robert Turcescu care s-a gandit sa-si mai faca un pic de reclama cu ocazia asta, manelistul Liviu Mititelu, poponarul Naomi, Elena Carstea scoasa de la naftalina din arhiva anilor '80 si inca 2-3 anonimi de care n-a auzit mai nimeni . Sigur castigam !
 • Horea Horea
  Eu cred ca si Gâdea cu ai lui il vor vota, cu speranata ca va prinde definitiv gustul muzicii si va scapa (Gadea) de un concurent al analizelor politice "pertinente".
 • livia pila livia pila
  Il vor vota cu siguranta TRAIAN BASESCU, DAN ANDRONIC, ION CRISTOIU, ANDREEA PORA, MIRCEA MARIAN, NICOLETA SAVIN, IOANA LUPEA.

Trimite un comentariu

sus