Skip to main content

VIDEO. Reclama Nike "I'm the bullet in the chamber" cu Oscar Pistorius, retrasă de pe site-ul sportivului care și-a împușcat iubita

 

pistorius-nike

Publicitate

Firma de produse sportive Nike a decis să retragă spotul publicitar ”I'm the Bullet in the Chamber”, în care apare și sportivul Oscar Pistorius, acuzat că și-ar fi împușcat iubita.

Reclama, care era postată pe site-ul sportivului, a fost retrasă de oficialii Nike după ce Oscar a fost acuzat oficial că și-a omorât iubita, modelul Reeva Steenkamp, împușcând-o de patru ori, în piept și în cap. Ca o ironie a sorții, titlul campaniei era ”I'm the bullet in the chamber” (Sunt glonțul de pe țeavă).

De asemenea, agentul sportivului sud-african a suspendat pe termen nelimitat toate participările la viitoarele curse la care Oscar fusese înscris.

Reeva Steenkamp a murit în urma rănilor provocate de cele patru gloanțe, chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day. Ea a fost găsită moartă în apartamentul iubitului său, sportivul Oscar Pistorius, iar în aceeași zi acesta a fost arestat și acuzat de crimă.

Inițial a apărut informația conform căreia Pistorius ar fi crezut că în casă ar fi pătruns un hoț, însă procurorii au precizat că nu se poate pune problema unei asemenea confuzii, fiind vorba de crimă cu premeditare.

 

 

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

Trimite un comentariu