Skip to main content

VIDEO. Simona Gherghe, în lacrimi la "Acces Direct". Prezentoarea, reacţie şi pe Facebook

 

Captura Antena 1
Captura Antena 1

Publicitate

UPDATE: Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Simona Gherghe reacţionează după scandalul iscat în jurul ”cazului Ioana Tufaru”:

”De două zile, mă simt ca în faţa unui pluton de execuţie. Ca şi cum cel mai mare Rău al României eu l-am făcut. N-am să intru niciodată în jocul atacurilor pe Facebook. Nu-mi stă în fire să mă cert şi nici nu mai am energie, după zilele astea... Nu mi-a picat bine deloc acel material, am spus încă de atunci. Dar cei care voiau război n-au mai stat să asculte... Era prea mare dorinţa de a scuipa... Iar ceilalţi, mimetic, au făcut la fel, cei mai mulţi fără ca măcar să ştie ce s-a întâmplat. Mă rog pentru toţi! Să le fie bine, să nu fie niciodată în situaţia mea, de a fi puşi la zid şi "scuipaţi"... Dumnezeu le ştie mai bine şi o să ne liniştească pe toţi. Le mulţumesc tuturor celor care au înţeles că eu nu sunt aşa cum au vrut unii sa mă plăsmuiască.”

LACRIMI DUPĂ JEG. Spectacol dramatic ieri la ”Acces Direct”:  emisiunea a avut-o invitată tot pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu. Ea a venit în platoul Antenei 1 după ce în urmă cu o zi a fost subiectul unui material în care a fost umilită, fiind acuzată că are o igienă precară.

De data aceasta lucrurile au stat altfel. Chiar la intrarea invitaţilor în platou, Simona Gherghe a izbucnit în lacrimi:

”Înainte să încep să vorbim despre transformarea Ioanei şi despre ce au însemnat aceste ultime luni din viaţa ei, eu aş vrea să spun un singur lucru...”, a apucat să zică vedeta Antenei 1, după care a făcut o pauză lungă, în care şi-a şters câteva lacrimi.

Dan Capatos, care, aseară, în propria emisiune a discutat tot despre ceara din urechile Ioanei Tufaru, a încercat să glumească, precizând că tocmai a fost sunat pe telefonul mobil de Mihai Mitoşeru. Imediat, Simona Gherghe a revenit:

”Voiam să spun, Ioana, că nu am vrut o clipă ca, de fiecare dată când ai fost în acest platou, să te simţi umilită, batjocorită, să crezi, poate, că cineva vrea să râdă de tine, nu a fost intenţia mea sau a colegilor mei, mie nu îmi stă în fire să râd de oameni”, a adăugat prezentatoarea, care între timp şi-a mai revenit.

Reacţia Simonei vine după ce ieri, în emisiunea ”Acces Direct” au fost prezentate imagini şocante, în care Ioana Tufaru este apostrofată în dese rânduri, reproşându-i-se o igienă precară. Mai mult decât atât, în acelaşi material, reporterul Horaţiu Tudor arată detalii ale unor beţe igienice pe care fiica Andei Călugăreanu le foloseşte pentru a-şi curăţa urechile, dar şi imagini cu degetele murdare ale tinerei.

Şocat de priveliştea de la televizor, actorul Mihai Bendeac i-a transmis după emisiune Simonei Gherghe un mesaj public pe Facebook:

"Mesaj pentru Simona Gherghe. Lucram. Şi ochii mi-au scăpat pe televizor. Simona, deseară, când ajungi acasă, mai uită-te încă o dată la reportajul de azi cu Ioana Tufaru. Ce simţi? Eu am plâns. Nu am văzut vreodată ceva mai umilitor. Simona, mai eşti OM?... Cu drag, Mihai."

În cadrul emisiunii de azi, Simona Gherghe a prezentat şi un certificat medical, potrivit căruia Ioana Tufaru nu suferă de nicio afecţiune psihică şi nu este în evidenţa uniciunei instituţii medicale de profil.

Emisiunea ”Acces Direct” în varianta integrală. Episodul dedicat Ioanei Tufar începe la minutul 20.

CITESTE SI:

Se poate mai jos? Jeg pe TV, la propriu, la Acces Direct. Ceara Ioanei Tufaru, in prim-plan

ASOCIERE. Ce clienţi de publicitate au girat mizeria din urechea Ioanei Tufaru la Acces Direct. Audienţe record.

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Radu Rozalia Katalina Radu Rozalia Katalina
    Este o nesimțire curata
  • MirceA MirceA
    Emisiunile acestea au o gramada de probleme.
    De aici insa pana la habotnicia de care dai dovada...e o cale foarte lunga si tine de patologic.
  • eliza eliza
    Antena 1 prin cele doua emisiuni'acces direct"si Mireasa pentru fiul meu,la ore de maxima audienta,difuzeaza scene,aspecte si fapte din viata unor oameni si mai ales tineri,aspecte care nu sant un exemplu pentru copiisi tineri producand o convertire a acestora de la atitudinea de buna cuviinta {imprimata de scoala} la aceea de obraznicie si tupeu ordinar
  • izabela izabela
    simona gherghe merita sa fie concediata pentru ceea ce a facut cu o persona cu retard mintal. e o stoarfa de om .mizeria din emisiunea antenei 1 ea este.afara cu mizeriile de prezentatori ca simona gherghe.asta nu e om e animal.
  • Latiu Latiu
    Ce pacat de scuipatul irosit pe obrajorii blajini si inocenti, pe rochita apretata si calcata cu grija, pe parul frumos colorat si intins, pe pielea delicata si matasoasa ale doamnei Simona. Mai bine am scuti-o cu totii de audienta, am uita de ea si de toti invitatii ei. Pacat ca au avut grija neocomunistii sa ne trimita acasa sa ne autocompatimim ajutati de televiziunile astea ipocrite. Fratilor decat sa dam bani pe (cate) un televizor "cu led" mai bine am cumpara carti de citit si muzica de ascultat pentru o viata. Ala ar fi intradevar divertisment.
  • Carmen Carmen
    Sper sa fie sanctionati toti cei implicati! Cum si-au permis? Ei cine se cred? Prezentatoarea este o tzoapa de proasta calitate, nu prea inteligenta si fara scrupule. Bahmuteanu pare sa provina din cea mai abjecta mahala; cu ce tupeu ironiza biata fata ca nu-si poate permite nu stiu ce produse? Daca nu ar fi fost o intretinuta, probabil nu ar fi avut bani pentru saloanele de cosmetica, (pe care oricum le frecventeaza degeaba, tot urata e) ca doar nu are vreun talent! Cat despre mascariciul acela de pe teren, el insusi pare o gluma proasta. Sunt indignata!
  • viorica cristescu viorica cristescu
    buna simona,eu cred ca tinta emisiunii este reitingul dar atunci cand tinem cont de cei din jur orice profit sau afacere ramane in umbra.
    eu cred ca tu nu ai nici o vina , tu esti doar moderatorul dar si tinta atacurilor persoanelor revoltate.sa faci un lucru bun ,asa cum spuneti voi ca a-ti facut cu ioana nu inseamna neaparat si ca trebuia dat pe post daca la montaj se vedea ca e prea mult totusi, orice trebuie sa aiba o limita,iar subiectul ioana tufar nu cred ca a adus o bila alba acestei emisiuni.inca odata ma repet simona este doar un moderator cei din spatele ei sunt mult mai periculosi, o zi buna
  • Dan Dan
    Gherghe esti un jeg ! Bahmu tu esti un jeg si mai mare ! Faceti sau participati la emisuni jegoase, la niste televiziuni jegoase ! Jeguri ca voi au umplut de jeg moral tara si poporul asta de 23 de ani incoace !
    Sper ca familiile si prietenii vostrii sa simta nevoia sa se spele de fiecare data dupa ce va vad sau va ating, casa fiti in sfarsit constienti de jegul pe care-l propagati in jurul vostru !
  • ilinca ilinca
    emisiunea ta cu ioana tufaru a fost o mizerie tu si bahmu sinteti josnice sa ti fie rusine pt ce ai facut
  • CICI CICI
    Daca te uiti la aceasta"ziarista" este mai nespalata decat Tufaru!Parul este slinos si nevopsit parca e iesita din cosul de gunoi!Ma mir ca AVON da reclama la asa o APARITIE nespalata pe cap!
  • Mircea O. Mircea O.
    Am toată înţelegerea şi simpatia pentru Simona - chit că asta nu înseamnă că îmi las deoparte fie şi subiectiva-mi judecată. Dar există şi o parte neplăcută a poziţiei pe care şi-a ales (fie şi cu preţul muncii).
  • ovidiu ovidiu
    Emisiunea Acces Direct se potriveste perfect in grila OTV!
  • gabi gabi
    Salut,Simona,tot zici ca nu ai vrut sa dai asa mizerie,dar asa ai facut si cu gandacii si i-ai prezentat zile la rand,recunoaste ca iti plac aceste mizerii ca lumea se uita astfel la emisiunea ta.Daca nu iti placeau nu le dadeai,ca doar faceti sedinta inainte,le vizionezi si stii ce ai in emisiune.Sunt dezamagita de tine,de la Capatos ma asteptam ca el si colegii lui de emisiune jignesc f. mult si multa lume de cand l-a adus pe Bordea,el singur a recunoscut ca s-a ascuns de d-na Roman cand a vazut-o la targul de carte ,de rusine sa nu-i zica femeia ceva ca o tot jigneste in fiecare emisiune pe fiica ei,el decade tot mai mult de la o emisiune la alta,ca om,nici nu ma mai uit la emisiunea lui,iar inainte nu puteam sa ma culc pana nu se termina emisiunea,dar de la tine Simona nu m-am asteptat,in plus esti si femeie,trebuie sa iei atitudine daca cineva iti impune sa dai asa ceva in emisiunea ta.Nu a mai ramas numai sa o puneti sa faca sex in direct la tv,cel putin Capatos,ca dezbracate deja vin si ea si Zavo.Simona,te rog sa-ti revii,pt ca ador emisiunea ta si pe tine,tu nu esti asa cum ai aparut in aceste zile!
  • Xyz Xyz
    Doamne....chiar exista audienta pentru asa ceva....! Petrisor....nu trebuia sa publici clipul....eu cred ca si tu acum ai participat la mizeria asta! Astfel ai reusit sa ma faci sa ma simt manjit si pe mine.... Cred ca ai gresit!
  • Tirpitz007 Tirpitz007
    Cum? Antena 1 nu e sanctionata inca pt. mizeria de emisiune Acces direct si e amendat OTV care nu mai emite? Inseamna ca suntem o tara de bananieri. Zicala d-nei Monica G. membra in CNA e cel putin hilara "Eu zic mai bine mai târziu decât niciodată, așa că propun o amendă de 50.000 de lei". E deja pandemie. Senzational, Antena1 da in judecata pagina de media pt. defaimare si manipulare prin mesaje publicate de dl. Obae. Apropos, stiti cine suntem noi? Suntem cetateni europeni si avem drepturi!!

Trimite un comentariu

sus