Skip to main content

ASOCIERE INEDITĂ. Canibalul Hannibal a ajuns pizza

 

Publicitate

Celebrul cannibal Hannibal a ajuns …pizza. AXN, postul de televiziune care difuzează serialul Hannibal a făcut o asociere inedită cu Jerry’ Pizza.

Timp de şapte săptămâni, o pizza specială va purta numele Hannibal, tocmai pentru a promova serialul care rulează pe AXN din 8 aprilie, de la ora 22.00.

Pizza Hannibal este (cum altfel), apropiată obiceiurilor culinare carnivore ale celebrului personaj (dar ceva mai normale): o combinaţie de şuncă, pepperoni, bacon şi cârnăciori).

Hannibal, psihiatru genial înainte de Tăcerea mieilor

Acţiunea din serialul Hannibal este plasată înainte de Tăcerea Mieilor, filmul cu Anthony Hopkins şi Jodie Foster care l-a făcut celebru.

În serial, Hannibal este un psihiatru genial în slujba FBI. Misiunea lui: să-l ajute pe psihologul criminalist Will Graham, care are abilitatea să pătrundă în mintea criminalilor în serie.

SCRIPT: După un caz tulburător, pe urmele criminalului în serie cunoscut ca Minnesota Shrike, Will Graham (Hugh Dancy) ameninţă că va părăsi agenţia. Jack Crawford (Laurence Fishburne), şeful Unităţii FBI de Ştiinte Comportamentale, are însă nevoie de Will în echipa lui pentru a rezolva cele mai complicate cazuri, astfel că îl angajează pe Dr. Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen), să se îngrijească de sănătatea mintală a lui Will. ).

Ceea ce nu ştie Will este faptul că există un motiv pentru care Dr. Lecter înţelege cu atâta intuiţie şi perspicacitate lumea crimelor şi a psihopaţilor care le comit. În timp ce Will prinde ucigaşi periculoşi, el lucrează fără să ştie lângă cel mai înzestrat dintre aceştia.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus