Skip to main content

Jurnalul rămâne fără Ghidul TV

 

Jurnalul TV

Publicitate

Săptămânalul Jurnalul TV îşi încetează apariţia după nouă ani şi o lună. Ghidul TV al ziarului Jurnalul a apărut pe piaţă pentru ultima dată, conform editorului Sebastian S Eduard.

Într-o postare pe contul personal de Facebook, acesta ţine să le mulţumească tuturor colaboratorilor:

”Ziua de marţi era una specială pentru mine. În ultimii nouă ani, cu foarte puţine excepţii, era ziua în care trimiteam la tipografie Jurnalul TV. Aşa s-au scurs 475 de numere. 475 de săptămâni. Nouă ani şi o lună. Mult? Puţin? Pentru mine a fost o viaţă de om.
Vreau să le mulţumesc colegilor care au fost alături de acest proiect până la capăt”, a scris Sebastian S Eduard.

În finalul postării, jurnalistul a subliniat şi cifrele de tiraj şi audienţă ale Jurnalului TV: tiraj – 30.015. Audienţă: 145.000 cititori.

Cu puţin timp în urmă, Intact a renunţat şi la revista de business Income, după cum a anunţat paginademedia.ro în exclusivitate.

CITEŞTE ŞI:

Intact renunţă la revista Income. Restructurări şi la Jurnalul Naţional

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Ioana Ioana
    alternativa este FALIMENTUL
  • Dan Dan
    http://www.businessinsider.com/look-what-i-found-outside-my-hotel-door-in-the-morning-yesterdays-news-2013-3
  • carmen carmen
    probabil ca vor gasi o alternativa!
  • redbull redbull
    Eu nu m-as ingrijora. Asta e trendul la nivel mondial. Printul se transforma. Sigur vin ei cu alternativa SMART.
  • Minculete Minculete
    Sper sa revina asupra deciziei, poate este una temporara. Citeam cu interes Ghidul TV al Jurnalului.
  • terezia terezia
    Unde-i criza care criza,nu vedeti ce bine o duc pelamentarii alesii nostrii la ei nu exista criza!!! Atunci unde-i criza nu vedeti cum se joaca cu populatia?Criza va lua sfarsit doar atunci cand romanii vor conuce aceasta tara si nu strainii.
  • georgiana georgiana
    lucrurile nu sunt deloc asa cum vor unii sa le arate. pe scurt: esti o companie mare, criza loveste puternic...incepi sa dai afara din oameni. esticel mai mare trust de media din piata, criza loveste puternic....incepi sa faci taieri ca sa salvezi oameni, tu fiind cel mai mare, normal ca la tine se vede cel mai mult.
    sunt convinsa ca se va reveni asupra deciziei cat de curand. trebuie sa scapam o data de criza asta nenorocita si sa pastram jurnalismul de calitate. o sa avedm doar de castigat din asta
  • Dan Dan
    Renunta la una, renunta la alta, asta pana n-o sa mai apara ziarul deloc. Mi-ar parea rau, il mai citeam. Ghidul TV nu era el cel mai bun pe piata, dar il luam vinerea, ma obisnuisem cu el.
  • Alina Alina
    Au renuntat si la oameni. In curand Jurnalul va ramane fara Jurnal. Dar ei ca trust sunt cei mai buni, cei mai urmariti, cei mai premiati.

Trimite un comentariu

sus