Skip to main content

Realitatea TV concediază corespondenţii locali: aproape 40 de oameni afectaţi

 

studiou realitatea Adevarul

Publicitate

Restructurări la Realitatea TV. Ieri, aproape 40 de corespondenţi ai postului de ştiri au fost concediaţi.

Concedierile vizează corespondenţii din ţară ai staţiei de televiziune.

Cum se va umple golul?

Din informaţiile Paginademedia.ro, managementul postului intenţionează să acopere partea de informaţii din ţară, în lipsa corespondenţilor, cu ajutorul staţiilor locale Realitatea TV.

În urmă cu o lună, Realitatea a mai trecut printr-o serie de restructurări, care au afectat aproximativ 50 de oameni, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • De la Realitatea TV la realitate | ecogastronomica.RO
    […] locali sunt concediați, se ajunge deja la vreo 90 de persoane concediate în ultimele luni. Cel mai aproape de adevăr pare comentariul de mai jos, din subsolul știrii.  Category: concedieri, Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Realitatea […]
  • Gabi Gabi
    Realitatea media trimite decizii de concediere angajatilor, dupa care tot ei se roaga ca acestia sa -si dea demisia! Va dati seama si ei fac emisiuni despre tot felul de oameni ca incalca legea si ei sunt cei mai mari infractori! Au furat salariile angajatilor! Noi ne gasim de lucru ca suntem cinstiti dar la voi nu mai recomandam pe nimeni ! Sunteti hoti !Asa se numesc cei care fura! Faceti o emisiune si despre cum furati voi de la proprii angajati!
  • Marin Marin
    Bravo maria! Eu urez viata lunga celor de la upc, romtelecom si succes viitorului orange. Nu-mi doresc monopol rcs.
  • Gabi Gabi
    Un mare profesor spunea ca tara noastra are o problema nu cu incultul, ci cu pseudocultul! Diferenta este foarte mare incultul e clar nu are scoala sta in banca lui, isi vede de problemele lui, insa pseudocultul a fost la scoala si vai steaua lui degeaba, el nu stie nimic, nu a invatat nimic, nu a ramas cu nimic din scoala pe care a urmat-o, dar isi da cu parerea despre oricine si orice ! Acestia odata ajunsi in functii de conducere ne evalueaza pe noi ceilalti si daca iti dai cu parerea sunt in stare sa iti dea si un pumn in fata , daca parerea este diferita de a lui! Asta se intampla si la aceasta televiziune acum! Ei atata stiu, cum sa poti sa crezi ca managerul este un intelectual, cand incepi exact cu taierea aripilor unei televiziuni de stiri, cu productia ! Ca in orice societatea unde vrei profit, acesta il obtii cu raiting in cazul tv , publicitatea vine singura ulteriori insa din ce daca nu ai productie tv in cazul vostru! Nu poti crede asa ceva !!!! La un minim necesar de cunostinte in domeniu faceai un calcul simplu reduceai costurile inutile, nu corespondentii care aduc materiale de stiri, live-uri, miscare sa te tina in fata televizorului, ei saracii au taiat tot te uiti doar la un studio banal cum acesti pseudoculti isi dau cu parerea despre toata lumea si ei nu stiu nimic, unde sunt stirile, viata televiziunilor de stiri?
  • Unicul Unicul
    Tudor ? Tudor Chirila? :)
  • adrian adrian
    Ar fi frumos ca toata reteaua de corespondenti a fie preluata de alta statie de stiri iar Realitatea sa fie lasata in fundul gol. :)
  • Tudor Tudor
    Mda, nici la redactiile locale/regionale banii nu s-au primit de 2 luni.
    Asadar, cum se asteapta cineva ca munca corespondentilor sa fie preluata de statiile locale?
  • buhu buhu
    BANIIIIIII LA CORESPONDENTI CAND SE DAU CA MOR DE FOAME.....SI NU ESTE O GLUMA.....
  • no name no name
    Oricum ne este nevoie de corespondenti sa transmita din teren evolutia cursului valutar, pretul apartamentelor si meniul de seara al Madalinei Pamfile.
  • neli popa neli popa
    Maria, ruga magarului sau oficosului nu se suie la cer. Nu mai duce tu grija noastra.
  • elena elena
    Hai sa fim seriosi, unii dintre corespondentii din tara chiar erau varza. La Dambovita era unul care habar n-avea sa lege doua vorbe, se balbaia mereu si parea ca e beat tot timpul. La asa oameni mai bine lipsa. Le da cineva vreun test de cultura generala, de intelegineta, baietilor astora inainte sa-i angajeze? Sau era tinut pe PILE de vreun individ ce avea niste interese? Eu una de mult nu ma mai uit la iRealitatea
  • bubu bubu
    Rares Bogdan si Gusa au identificat cauza pt. care Realitatea se scufunda in ultima vreme tot mai adanc: Basescu, normal :D :))))))))))))))))))))))))
  • andra andra
    GUSA, DE CE NU II PUI PE SCLAVII TAI, BICHIR SI MANASTIRE, SA FACA O EMISIUNE DESPRE CUM VA BATETI JOC DE ANGAJATII REALITATEA TV? POATE ATUNCI VETI FACE SI VOI AUDIENTA! CUM NU LE PLATITI CONCEDIILE MEDICALE, CUM NU LE DATI SALARIILE? NU VA E JENA, LEPRELOR SA VA DATI DEONTOLOGI LA TELEVIZOR, SA VORBITI DE HOTIILE FACUTE DE ALTII CAND VOI AVETI RAHATUL IN CURTE??!!!
  • sile sile
    vorbesc toata ziua la tv cum s-au capusat institutiile statului,cum s-a furat ca in codru,dr acelasi lucru s-a intampat si la Realitatea.de cand a disparut Vantu,s-au perindat tot felul de coate-goale care si-au vazut doar interesul si si-au batut joc in ultimul hal de o televiziune buna si de profesionistii care au pus osul la ridicarea postului.sincer mi-e sila sa ma uit la emisiunile lui Rares Bogdan si ale lui Gusa.sunt niste perfizi
  • Maria Maria
    Ca se duce Realitaea, nu este nici o pierdere. Poate da Dumnezeu sa se duca de rapa si RTV, dupa care Antenele. Abia atunci sigur romanii or sa fie in castig. Urez viata lunga celor de la RCS, care se intaresc si se rafineaza zilnic. Bravo lor.

Trimite un comentariu

sus