Skip to main content

Restructurări la Realitatea: 50 de angajaţi, concediaţi

 

studiou realitatea Adevarul

Compania Realitatea Media trece printr-o serie de restructurări. În jur de 50 de persoane din zona tehnic şi administrativ au fost concediate.

Din informaţiile paginademedia.ro, aceasta este o decizie ce vine în întâmpinarea planului de reorganizare ce urmează să fie prezentat în perioada următoare deoarece Realitatea Media este în insolvenţă.

Toamna trecută, mai mulţi angajaţi ai postului, printre care şi câteva dintre vedete, au părăsit postul de televiziune.

Mihai Tatulici a lăsat Realitatea TV şi s-a alăturat, în calitate de project manager, proiectului Money.ro TV, deţinut de Sorin Freciu. Şi Stelian Tănase şi Mircea Dinescu s-au despărţit de trustul condus editorial de Cozmin Guşă.

La sfârşitul lunii septembrie 2012, Diana Enache, realizatoarea Lifetime News, a demisionat de la Realitatea TV pentru a merge la Pro TV, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. În octombrie, alte două jurnaliste de pe sticlă au părăsit staţia: Paula Rusu şi Mirela Vaşadi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • misha misha
    postu asta ar trebui inchis nu otv..astia-s manipulatori cu acte
  • Mircica Mircica
    Pai da, Tatulici a plecat la oney.ro cu oamenii lui si a dat afara pe altii care erau acolo profesionisti si nici macar nu le-a dat salariile pentru prestatiile lor. Mi-e greata!
  • marius marius
    Paula Rusu a plecat de la Realitatea încă de la sfârșitul lunii octombrie, nu de acum doua săptămâni
  • bahmuteanca bahmuteanca
    imi pare rau ptr oamenii astia pusi pe drumuri...poate ar fi trebuit sa plece atunci cind au avut ocazia, la RTV sau in alta parte, insa din comoditate sau loialitate - a se citi prostie - au preferat sa continue alaturi de Realitatea...care inca arata destul de bine pe sticla...
  • Ioana Ioana
    asta e dezinformare marca realitatea
  • Ioana Ioana
    o noua veste foarte buna, scapa de elementele periculoase
  • ion ion
    pacat de realitatea. au ramas doar amatori de doi bani acolo. gusa si rares bogdan?!
  • Mircea Mircea
    Vedetele Realitattii TV au ajuns Gusa, Manastire, Bichir si Bogdan. Jenant! Cretuleasca e o isterica, cica e "jurnalist de investigatii"! Ce a investigat ea, in afara de combinatii pe la PSD in calitate de consultant. Ce credibilitate poate sa aiba Rares Bogdan, care se lauda ca Rosca Stanescu unul dintre paria presei romane e nasul lui si ca a fost pus pe listele USL?
  • andreea andreea
    Un post in moarte clinica, fara veritabile figuri de valoare! Ce mare rahat sa faci cu trei obositi de moderatori? si aici nu o contabilizez pe disperata de cretuleasca :))
  • Radu100% Radu100%
    Realitatea TV va avea soarta Tele 7 ABC: Disparitia.
  • Asta e realitatea! Asta e realitatea!
    Sigur ca imi pare rau de oamenii care au ramas pe drumuri si care, poate, au familii de intretinut. Dar imi pare bine ca moare incet-incet, in timp, orice forma de media creata de neprofesionisti. Vantu? Un tip care in anii 80 fura merdenele (sic!) si care s-a vazut mogul in neputința lui ... Voiculescu? Un tip care isi turna familia la securitate ca sa ii fie bine (exista abjectie mai mare?) si care si ăsta s-a vrut intemeietor de dinastie...Hai, poate copiii acestor doi handicapati or s-o mai duca bine, dar praful o sa se aleaga de nepotii lor...
  • Gheorghe Gheorghe
    Pardon, meduza transpirata si mirositoare.....
  • Gheorghe Gheorghe
    Marele Guuuuussssssaaaaaa! A facaut un rahat. I-a prostit pe cei de la CNA si fisc cu proiectul Realitatea plus! E rupt in fund. Nimeni nu mai vorbeste cu aceasta meduza.
  • cetateanu cetateanu
    R.I.P. Realitatea!
    C'est fini... Realitatea a murit! Insa cei mai multi dintre groparii acestui post tv inca sunt atarnatori pe salarii uriase intr-o institutie care, cica, "se zbate" prin insolventa sa evite un faliment inerent! Cum sa platesti un producator care "produce" un produs media cu o audienta sub 1% din piata cu infima retributie de 8000 RON??? Si pe langa el mai atarna si editori, prezentatori si diversi. Pai unui producator de la PRO TV ar trebui, logic, sa ii platesti 20 X 8000 RON? Ca audienta aduce banii intr-o televiziune, nu-i asa? Singura televiziune care lucra "pro bono" era TVR Cultural, dar si aia s-a inchis, saraca. Si fac pariu - si nu pierd - ca daca in locul unui "producator" de prime-time care "produce" audienta sub 1% ai pune o maimuta - nu neaparat iraniana, ca aia a ajuns in spatiu deja - , audienta se dubleaza.
    (Cei 50 de Oameni de la tehnic care au fost dati afara aveau, in medie, un salariu de sub 1500 RON)
    Sa fie spanzurati prin impuscare!
  • cristi cristi
    LOL. Mi se pare total aiurea ca Realitatea sa-si faca vise legate de proiecte internationale, lansari de posturi prin alte tari sau alte prostii de genul asta, din moment ce ei abia mai respira cu postul de la noi.

Trimite un comentariu

sus