Skip to main content

Vecina lui Răzvan și Dani se face știristă

 

roxana-vancea Antena 1
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

Roxana Vancea, vecina din matinalul lui Răzvan și Dani se desparte de matinalul de la Antena 1, după doi ani. Vancea și-a luat la revedere de la telespectatori în ediția de astăzi a matinalului, anunță Antena 1.

"Roxana a făcut upgrade. A primit o oferta interesanta de la colegii seriosi de la stiri. Probabil va lucra pe sectiunea meteo sau sport. In sfarsit va fi si ea un om mare", a spus Dani Oțil în emisiunea de astăzi.

 

Cei doi vor porni din nou în căutarea unei vecine.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • ANTENELE AU MARELE TALENT DE A ADUNA TOATE PROASTELE
  CARE SE BAZEAZA PE BUSTURI SI PICIOARE CA SA FACA DIN ELE VEDETE. aSTA ESTE O BATAIE DE JOC LA ADRESA BUNULUI-SIMT. aDICA, NU SE GASESC SI FETE ONESTE CARE SA FACA (CHIAR MAI BINE) CE FAC PROASTELE ASTEA? cUM ATI FACUT VEDETA DIN DANIELA cRUDU?, DIN bIANCA? SI IAT - DIN vANCEA! rUSINICA...
 • E frumoasa si atat.Cu ce a fost ea in plus sau macar la fel ca DANIELA CRUDU?.Cu nimic.Nu a iesit in evidenta decat cu sanii si zambetul ei dragut.Atat si nimic mai mult,a fost o asistenta mediocra ,nu sa evidentiat cu nimic,si acuma o fac stirista sau mai stiu eu ce.Sa o faca bravo ei,asta e,daca e ceea ce a dorit ea bravo ei ca si-a atins scopul.
 • ce de oameni rai pe aici! e o fata cu care nu iti e rusine sa iesi cu ea in oras sau la o receptie!insa la noi lumea e rea si invidioasa pe fetele frumoase!
 • :) un Happy end pentru vecina. Felicitari trustului pentru ca isi motiveaza oamenii.O asteptam cu nerabdare pe urmatoarea vecina
 • Clar " e de stiri " Nimeni in drum din poza !.. Asta spune multe de calitatea si profesionalismul dupa care se fac angajarile pe acolo prin redactii . de la divertisment pana la stiri !!! Si mai au pretentii sa bata Protv -ul ??? Ei care au ajuns pe locurile 3 sau 4 chiar si dupa Kanal D !! Isi merita soarta atunci !!!
 • La asa post asa prezentatoare.ROXANA se potriveste de minune cu postul ANTENA 1mediocra slab de tot.Tinetio tot asa ca de aceea aveti audiente execrabile.BRAVO.................
 • "Vecina lui Răzvan și Dani se face știristă"

  Acesta e titlul articolului de mai sus!

  Voi o dati, in sus si-n jos, cu ... Bitman!

Trimite un comentariu