Skip to main content

VIDEO. Cum face un Ţar o copcă? Cu submarinul

 

campanie alexander

Publicitate

Ţarul din noua campanie de la marca de vodka Alexander, care aduce a Vladimir Putin, a plecat la pescuit pe copcă, dar nu are copcă. Cum rezolvă problema? Cu submarinul, desigur. Aşa s-ar rezuma noua campanie semnată de Papaya Advertising pentru Alexander, produsă de Alexandrion Grup.

Robert Tiderle, Director de Creatie Papaya Advertising:

„Mult timp, ţarul a reprezentat persoana cea mai puternică din Estul Europei. A fost înlocuit vreme de peste 70 de ani de “Secretarul General al Partidului”. În toată această perioadă, deşi producţia de vodkă a Rusiei era înfloritoare, era interzis ca brandurile să facă în vreun fel referire la personaje sau locuri asociate ţarilor. Era ca şi cum “omul nou” trebuie să producă şi să consume “vodka nouă”.

Aşa că am încercat să o poziţionăm în aşa fel încât să respectăm un posibil “obicei de consum” al ţarilor, dar în contextul actual. Aşa a devenit Alexander Vodka “The New Tsar”.

Spotul a fost filmat pe parcursul a două zile (la – 15 grade celsius) cu actori din Belarus, Lituania şi România şi a avut nevoie de trei luni de post-producţie pentru finisarea detaliilor de imagine şi sunet.

Submarine construite special pentru reclame

„Pe lângă construcţia celor 3 submarine de diferite dimensiuni necesare pentru filmarea din mai multe unghiuri, recuzita a reprezentat un alt element - cheie în execuţia spotului.

Petru, art director-ul nostru, născut în Republica Moldova, ne-a adus din garderoba personală haina şi căciula de ţar. Paharul de vodka, model folosit chiar de ţarii Rusiei, este şi el adus pe comanda specială din Republica Moldova”, spune continua Ramona Sima, client service director la Papaya Advertising.

Spotul Alexander - The new Tsar

Making of-ul clipului publicitar

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bauturi.ro Bauturi.ro
    Superb, la fel ca vodca Alexander. Un clip premium, pentru o bautura premium.
  • wrefd wrefd
    superb clip! nu mi-as fi imaginat cata munca e in spatele unui spot de un minut...
  • meteor meteor
    Da, un clip foarte reusit !
  • BOG BOG
    Impresionant, foarte frumos spotul
  • Sorin Sorin
    Uau! Câtă echipa a lucrat la clipul ala de 4 minute....

Trimite un comentariu

sus