Skip to main content

Vlad Craioveanu merge la Radio 21

 

Vlad-Craioveanu1Vlad Craioveanu, fostul matinal de la Radio Guerrilla, va face parte din echipa Radio 21, începând din luna aprilie.

Publicitate

Vlad Craioveanu şi-a luat vineri la revedere de la ascultătorii Radio Guerrilla, după aproape opt ani cât a lucrat la acest post de radio, după cum paginademedia.ro a scris aici.

„Am ales Radio 21 pentru că mă ajută să consum mai puţină benzină, au un aer condiţionat mai puternic, mă ajută să învăţ franceza, zilele lor libere sunt mai libere decât libertatea în sine, respectul este să ajungă pentru toată lumea şi challenge-ul e mare”.

Andrada Burdalescu, directorul executiv la Radio 21:

„Sunt foarte bucuroasă că Vlad reprezintă de azi Radio 21. Câştigăm astfel încă un valoros om de radio, după ce în toamnă ni s-a alăturat Andreea Berghea, ca director muzical al grupului. Urmează, aşadar, proiecte speciale în Radio 21, cu oameni foarte talentaţi şi pasionaţi.”

Vlad Craioveanu se alătură, din aprilie, DJ-ilor Radio 21: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor şi Cristi Stanciu şi realizatorilor radio: Andreea Berghea, Manuel Dinculescu, Orlando, Anca Maco, Shurubel, Andu Câmpu, Claudiu Roman, Ana-Maria Tatu şi Bogdan Ciudoiu.

Despre Radio 21:

Radio 21 face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Vibe FM, Europa FM şi Smart FM.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lapona lapona
    Eu cred ca huidu plange si acum dupa andreea, doar ca nu poate recunoaste asta dupa ultimele sondaje care scot in evidenta "deranjul" de la kiss.
    Poate pentru 12.000 ar reveni si l-ar lua si pe craio cu ea.
  • Andrei Andrei
    10.000 de euro pentru 4pezii de Tzuluca si Bergea? E clar, Radio 21 a luat-o razna rau de tot. Cred ca ai pus un zero in plus
  • Dana Dana
    Vald Tzuluca asculta Inna si alte balarii romanesti. Doar e retard, nu? :)))
  • Laurentiu Laurentiu
    da, cel mai tare si aproape zero audienta. HA HA HA
  • stefan stefan
    Mircea , normal ca era punctul meu de vedere nici nu am zis altceva , doar ca si researchurile care se fac pt stabilirea audientelor se fac si pe unii care nu sunt chiar ascultatori fideli neaparat - nu contest rezultatele acestora , este doar o opinie - asa cum si playlisturile le fac directorii de programe si foarte putine piese intra pe radio ca urmare a preferintelor ascultatorilor in urmare sondajelor - chiar stiu asta pt ca am participat la astfel de researchuri.fiecare asculta ce ii place si are parerea lui:)
  • Alin Mihaila Alin Mihaila
    miscarea este catastrofala pentru 21 dpdv financiar! Berghea + craioveanu = 10 000 euro pe luna ! Bagati in ce ma rog ? In berghea care era pe faras afara in certuri grave cu huidu care astepta un moment sa o zboare ? Nu uitati ca pe muzica o urau toti artistii ca era prea incuiata, melodiile in playlist oricum le baga huidu strategia o faceau suedezii aia de nemti sau ce erau ei . Deci berghea = executanta si atat si acum e ce ? Director muzical pe lagardere ? =)))))) GENiAL ! Iar craioveanu dupa 8 ani de matinal la un radio care a huzurit in realitatea catavencu face audiente de itzy bitzy ? GENIAL again ! Sa vedem pe cine va da lagardere afara pentru a balansa bugetul de salarii acum cu venirea lui craioveanu ... Cu 10 000 pe luna ridicau matinalu ala de l au acum si care oricum suna mai bine ca retarzii aia doi de la pro sau ca jena de dezbracatu de la kiss !!! Dar felicitari 21 pt ca ROMANIA ESTE ZU !
  • MirceA MirceA
    stefan, fiecare are preferatii lui. De regula, cei care au cei mai multi ascultatori, sunt si cei mai buni (ca de asta sunt si ascultati).
    E simplu sa te dai intelectual si sa spui ca tu asculti Romania Cultural si aceia sunt cei mai buni. Asta e ipocrizie, sunt cei mai buni din punctul tau de vedere. Asa cu si cu 21, pentru tine sunt cei mai buni... insa, pentru marea majoritate a ascultatorilor, nu.
  • MirceA MirceA
    Corect. Asta ziceam si eu.
    Sunt doi oameni care trag radioul la care lucreaza, dupa ei. Asta n-au inteles cei din conducerea 21, au crezut ca radioul facea recorduri de audienta pentru ca ei erau niste genii.
  • wegonna wegonna
    nu am inteles nimic din ultima ta fraza!

    sunt foarte curios cat de cooperant va fi Bucifal cu pseudo-melodii ca ale lui Inna, Ruby sau alte guriste din categoria lor :))
  • stefan stefan
    matinalul de la 21 e cel mai tare - carcotasii si aia de la zu sunt expirati iar profm cu matinalul e ff slab. craioveanu nu mai e nimeni in radio asa ca pt 21 - care peste kiss fm mi se pare cu mult - nu e nici un castig.
  • Petre Petre
    Guerrilla, 21, Antena Satelor, Itsy Bitsy, tot aia... audienta de 2 bani cu tzuluci, shurubei, bucifali si pitzipoance de care n-a auzit nimeni
  • Calin Calin
    La fel de inexistent va deveni si zu, daca pleaca aia doi
  • Radu V. Radu V.
    Good point... Au fost multe comentarii din cele mai diverse si nu ma gândeam sa intervin si eu:) dar ma bucur ca ai pus "punctul pe I"
    Vlad Craioveanu își manifesta de mult nemultumirile personale pe radio, asta in condițiile in care prestatia lui era departe de a fi fără cusur (asta o zic ca ascultator: întârzia la program, de multe ori era abulic, multumindu-se sa îl înghâne pe Dobro, contribuția lui la program era in unele ediții minimă... Ascultatorii nu au nici o vina ca el avea frustrări fata de angajatorul sau)
    Uite ca s-a rezolvat, a plecat... In stilul lui caracteristic a ales sa-si pună poalele in cap:)) nu știu cine poate fi atât de naiv încât sa-si imagineze ca audienta va creste doar pentru ca are Craio aer condiționat "mai bun" (lol) in orice caz, pana acum s-a observat ca audienta radio apreciază oamenii tineri si entuziasti. In plus, e de văzut cu vine va face echipa, el pana acum a lucrat in duet zi nu e tocmai un partener comod.
    Mult succes & fericire!
  • zulu zulu
    Draga Tuluca (numele de fata al lui Craioveanu inainte de epoca Pro Fm), nu trecura 2 zile si te uitara internautii. Toti vorbesc aici de 2 anonime, Nico si Berghea (sincer cred ca mai mult isi dau ele replici intre ele ca sa le afle targul), cam nasol pt. statutul tau scoborat din "cel mai iubit roman". Oricum, lasa ca-i bine la 21, sigur o sa-ti poti face niste credite pt. gadgeturile alea pe care le prezinti la Realitatea. Macar ai ceva in comun cu 21, freza te va ajuta la nesfarsit sa executi scalambaielile Harlem Shake pe intelesul publicului tinta.
  • Adrian Adrian
    Eu am citit ca se duce la 21 pt. aer conditionat si benzina. Deci nu pentru radio... Ce fel de comunicat e asta ?

Trimite un comentariu

sus