Skip to main content

ZF. Orange intră pe piaţa DTH TV, la concurenţă cu Digi şi Dolce

 

Foto: Narcis Pop, Mediafax Foto

Publicitate

Orange România se pregăteşte să intre pe piaţa televiziunilor DTH, la concurenţă cu reţelele Digi (deţinută de RCS) şi Romtelecom (Dolce). Orange a semnat deja un contract cu SES Astra, unul din cei mai mari furnizori globali de servicii de telecomunicaţii prin satelit din lume, scrie Ziarul Financiar în ediţia tipărită.

Intrarea pe piaţa de sevicii TV este programată pentru luna aprilie, cel târziu începutul lunii mai, notează ZF, care citează surse din piaţa de comunicaţii.

În România există trei jucători pe piaţa DTH: Digi (deţinut de RCS&RDS), Romtelecom Dolce şi Focus Sat (serviciu al cablistului UPC).

Piaţa totală numără, în România, 5,922 milioane de abonaţi. Dintre aceştie, 3,67 sunt abonaţi la serviciile de cablu şi 2,21 milioane la DTH (Digi, Dolce şi Focus Sat).

.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert beranek robert beranek
    Se va putea receptiona si din norvegia?
  • alex alex
    in sfarsit pot indrepta marea greseala pe care am facut o cu focus sat
  • andrei andrei
    Foarte Bine! Concurenta creste calitatea.
  • Mircelus Radu Mircelus Radu
    Uraa, deci cei care nu si-au mai platit abonamentele la Dolce si Digi au acum sansa sa nu isi mai plateasca abonamentele nici la Orange si sa mai puna inca o antena parabolica langa celelalte ramase de la vechii operatori.

Trimite un comentariu

sus