Skip to main content

Bittman la indigo, pe Antenă și pe Pro, pe masa CNA

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Cazul interviului Dan Bittman în același timp și la Pro TV și la Antena 1 a fost astăzi în discuția CNA. Consiliul a luat în discuție subiectul ca urmare a unor sesizări venite din partea unor telespectatori, nedumeriți că ambele interviuri păreau să fie „în direct”.

Potrivit reprezentanților de la monitorizare, pe ecranul Antenei 1 a apărut anunțul „În direct” timp de nouă minute, deși interviul cu Dan Bittman era înregistrat, în timp ce la emisiunea Happy Hour, care se difuza în același timp, artistul era „live”.

Narcisa Iorga a cerut somație publică în acest caz, dar propunerea nu a întrunit numărul de voturi.

Cum a explicat situația reprezentantul CNA, Mirela Bomboe: 
„Au existat câteva momente de confuzie. Pe parcurs, problema a fost remediată. A fost probabil o întârziere a regiei, care nu a fost sesizată la timp. Dacă discutăm strict din punct de vedere legal, considerăm că nu au fost încălcat în niciun fel prevederile legale.
Recunoaștem că a fost acel moment de confuzie pe care l-am corectat pe parcurs. Simona Gherghe a precizat la finalul interviului, când a intrat în direct, că interviul a fost înregistrat. ”

Narcisa Iorga: „Eu nu cred că este o întâmplare. Eu cred că și această atitudine intră la capitolul minciunilor pentru audiență. Propun această somație pentru că eu cred că există o intenție”

Radu Călin Cristea, membru CNA – „E vorba de o eroare umană. Eu nu văd nimic tendențios și premeditat. A folosi minciună și cred că este extrem de dur.”

Lorand Turoș, membru CNA - „De multe ori am constat derapaje în aceste emisiuni. E posibil să fi fost o eroare umană, dar mie personal îmi dă de gândit dacă toate emisiunile de acest tip sunt în direct sau nu”.

În urmă cu o lună, Happy Hour și Acces Direct au difuzat în același timp interviuri cu Dan Bittman, după cum paginademedia.ro a anunțat AICI.

Interviul lui Dan Bittman la Acces Direct a început mai devreme decât cel de la Pro TV. Inițial, pe ecran la Antena 1 era trecut direct. În momentul în care Dan Bittman a intrat în studioul Happy HourMăruță l-a întrebat direct, pentru a confirma faptul că emisiunea de pe Pro TV este live: În ce dată suntem azi și ce oră este acum?

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu înțelege de ce se face atâta valva dintr-un lucru atât de mic și oricum s-a și spus ca e un interviu înregistrat.
  • Problema e alta. Telespectatorii emisiunilor tabloid sunt la fel de inteligenti si in direct si in reluare. Oricum ei nu stiu sa citeasca cuvantul '' direct''.:)
  • CNA se plictiseste si nu mai stie ce sa discute. La Acces Direct au spus ca e un interviu inregistrat! Asa ca toata aceasta poveste este o "facatura".
  • Pe bune...cu siguranta un telespectator a stat sa urmareasca simulatan cele doua posturi si sa se confuzeze, nestiind unde era live Bitman. oare cine crede chestia asta?:)))) Oricum, Simona a si spus ca interviul era inregistrat...
  • Si astazi, la Acces Direct, a fost un moment penibil. La un moment dat pe burtiera scria: "Marcel T. fata in fata cu Gabriela Cristea" (ceva de genu') si surpriza Gabriela Cristea era in direct la Maruta, in acelasi timp :))
  • Ce se intampla cu sms-urile date de fraieri care se credeau in direct si care puneau intrebari invitatului?Acele sms-uri se platesc,nu,ca doar nu sant gratuite,plus ca poate unii oameni chiar asteptau ca SIMONICA mincinoasa,sa puna intrebarile adresate de telespectatori invitatului.
  • Eu zic ca a fost intentia de a induce in eroare publicul.Nu se astepatu sa apara la MARUTA,care lea dat peste nas A1 ca la el este in direct DAN BITMAN.Si au fost 9 minute false de in direct dupa care au scao directul insa iar au aplicat directul.Ca de obicei pacalim poporul cu televizorul.

Trimite un comentariu