Skip to main content

BURTIERA ZILEI: Acasă la Andrea Bocelli. Acesta este acuzat de evaziune fiscală

 

bocelli
captura Antena 3

Publicitate

O alăturare neinspirată a titlului burtierei cu un altul de pe crawl-ul Antenei 3 a schimbat sensul unui material în exclusivitate, pregătit de Mihai Gâdea pentru telespectatorii săi.

Interviul pe care jurnalistul l-a realizat acasă la tenorul Andrea Bocelli, şi care ar fi urmat să fie prezentat aseară publicului, avea în partea de jos un alt titlu, care era legat de omul de afaceri Said Baaklini, acuzat că a înşelat statul, prin spălare de bani şi evaziune fiscală.

Ca şi în alte cazuri pe posturile de ştiri, alăturarea celor două titluri a dat un nou sens, dar care a stârnit zâmbetele telespectatorilor.

Unul dintre aceştia ne-a trimis o captură de ecran la rubrica ”Pagina TA de media”, acolo unde cititorii ne pot semnala orice li se pare interesant, de la titluri care merită citite, la gafe, bâlbe, reclame, ştiri care atrag atenţia în mod plăcut sau nu, posibile derapaje sau chiar fotografii interesante din domeniu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Ion Ion Ion Ion
    Gadea vs Bocelli - Momente vesele (si triste) http://www.facebook.com/photo.php?v=10151410308357945
  • gogu de la gaze gogu de la gaze
    ce ciuda iti e! asa-i cand esti spalat pe creier de Antene, nu mai suporti nimic care sa le aduca atingere! vai de mine!
    dupa cum ziceam, n-ai simtul umorului deloc. poate esti si tu vreun mic Felix?
  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    Foarte inteligente glumele astea cu printscreen-ul! Felicitari! :)))
  • dizident dizident
    cum ziceam si mai demult. situatie comica e faptul ca sunt oameni care stau cu printscreen-ul sau cu aparatul foto in mana pregatiti pentru cand vine burtiera. o fi noul sport in tara. si pagina de media nu ma dezamageste nici acum. :)
  • Andrei Andrei
    Pentru a avea macar o picatura de simt al umorului si a sti sa apreciezi o situatie comica e nevoie de inteligenta. Dar daca omul e fan Antena3...
  • gogu de la gaze gogu de la gaze
    m-ai convins: n-ai simtul umorului nici cat un brotac! :))
  • gogu de la gaze gogu de la gaze
    mai, macaronarule, daca imi zici si mie ce inseamna cuvantul "caterinca" esti tare! eventual da-mi link-ul din dex... ;)
  • gogu de la gaze gogu de la gaze
    mai usor cu pianu pe scari, mai babuinule! Daca nu ai simtul umorului si daca nici nu ai citit textul oamenilor de ce iti mai dai cu parerea? nu vezi ca esti pe dinafara??
  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    nu au nicio legatura burtierele (IMEDIAT: ACASA LA ANDREA BOCELLI), cu stirele de pe crawl (ACESTA ESTE ACUZAT DE EVAZIUNE FISCALA SI SPALARE DE BANI). Stirile de pe crawl sunt sunt in miscare. Acum intelegi, tabloidule? de la click, de unde esti?:)
  • Tabloidus Tabloidus
    Burtierele cu stirile de pe crawl sunt in miscare? Fuck!
  • adi adi
    si ce e rau in faptul ca ne mai distram si noi? ori nu ne place ca la tinta e cangrena 3?
  • Claudio Caniggia Claudio Caniggia
    Caterincile astea ale voastre sunt de prost gust. Nu au nicio legatura burtierele cu stirile de pe crawl, care sunt in miscare. Si nu e prima data cand dati capturi de genul asta. Ar trebui sa puneti un anunt: acest site este un pamflet! :))
  • Adi Adi
    cea mai tare burtiera tot aia de la OTV ramane: "Transmitem in direct înmormântarea lui Caiac. Urmează Gigi Becali"
  • Cezar Cezar
    Pai sunteti voi nesimtiti, ca de aia se cheama crawl, e destinat sa fie vizualizat in miscare, nu static.

Trimite un comentariu

sus