Skip to main content

Cine te poate convinge să-ţi plăteşti ratele? Sofia Vicoveanca, pe post de „recuperator”

 

Untitled-3

Publicitate

Cine te poate convinge cel mai bine să-ţi plăteşti datoriile? Banca. Nu. Poliţia? Răspuns greşit. Instanţa? nicidecum. Răspunsul corect este Sofia Vicoveanca.

Nu este o glumă. Solista melodiei "Hai Catrină şi-mi arată" este, mai nou, imaginea firmei Kruk România, o companie de management al creanţelor. Sofia Vicoveanca încearcă, din această primăvară, să-i convingă pe români să-şi pună ordine în datorii.

Sofia Vicoveanca este vârf de lance în campanie, iar puterea ei de persuasiune este exploatată în toate mediile, de la TV la print.

Va apărea şi în scrisorile trimise de Kruk clienţilor, în speranţa că imaginea solistei îi va atinge pe români şi îi va face să se gândească serios la plata datoriilor. Pentru că, după cum spun reprezentanţii companiei, "planificarea bugetului personal şi plata datoriilor" este, nu-i aşa? "un obicei din străbuni şi până în prezent".

Campania (concept, strategie şi implementare) poartă semnătura Tempo Advertising. Elementele vizuale ale campaniei sunt declinate pe toate suporturile de comunicare ale companiei KRUK, inclusiv pe notificările trimise persoanelor cu datorii în această perioadă.

Campania de media se desfăşoară pe următoarele posturi TV: Etno, Favorit, Taraf, Mynele, N24 şi Kanal D, dar şi în publicaţii print - Libertatea.

tempo kruk 16-9 12 10 from datoriamea on Vimeo.

Untitled-3

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    atentie la neatentie: hai catrina si ne-arata e interpretata de mioara velicu.piesa din reclama se numeste asta-i hora mare...
  • vlad vlad
    cand te are la mana ca datornic ca putin iti pasa cum se cheama ala care pune biciul pe tine. Dovada : 2011: CA 4.9 milioane euro.
    te-ai simti mai bine sa fii executat silit de GoodMother decat de Crook ? :))
  • didi didi
    asta m-a socat si pe mine cand a aparut firma asta pe piata... chiar nu isi dau seama ca numele lor se pronunta la fel ca si substantivul "crook", care inseamna escroc?
  • tausance tausance
    crook
  • Doru Doru
    Genial. Urmează Prigoană într-un spot la pantofii de alergare de la Adidas, Mircea Badea promovând noile emisiuni de la B1TV şi Olivia Steer ca endorser la mezelurile Cristim.

Trimite un comentariu

sus