Skip to main content

Curierul Jason Statham a dansat cu audienţa. România dansează, pe locul doi

 

transporter 2

Publicitate

AUDIENŢE. România dansează nu a repetat performanţa de săptămâna trecută, când a fost lider detaşat pe toate categoriile de public. Emisiunea de aseară (7 aprilie), care s-a intersectat în mare parte cu filmul Curierul 2 (Pro TV) a fost pe locul doi, după Pro TV.

Distanţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mare pe publicul naţional. În oraşe, diferenţa a fost mult mai mică.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele emisiunii de aseară România dansează:

LA NIVEL NAŢIONAL. România dansează a fost văzută, în medie pe minut, de peste 1,8 milioane de români. Pe intervalul emisiunii de pe Antena 1, Pro TV avea cu 400.000 mai mulţi telespectatori pe minut.

LA NIVEL URBAN. Diferenţă mai mică între Pro TV şi Antena 1 la oraşe: 60.000 de telespectatori în favoare Pro-ului. Astfel, Pro TV avea 1,16 milioane de orăşeni pe minut, iar la România dansează se uitau 1,1 milioane.

SEGMENTUL COMERCIAL. România dansează a ţinut în faţa televizoarelor, în fiecare minut, 588.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani (10,6 rating pe segment). În acelaşi interval, la Pro TV erau 737.000 de telespectatori din segmentul comercial (13,3 rating).

Audienţele posturilor TV duminică, 7 aprilie, pe intervalul emisiunii România dansează:

NATIONAL URBAN
Pro TV 2.218.000 telespectatori pe minut (11,7 rtg) Pro TV 1.160.000 (11,1)
Antena 1 1.817.000 (9,6) Antena 1 1.100.000 (10,5)
Kanal D 1.503.000 (7,9) Kanal D 628.000 (6)
Prima TV 822.000 (4,3) Antena 3 356.000 (3,4)
Acasa TV 707.000 (3,7) Prima TV 317.000 (3)

Săptămâna trecută, România dansează era lider pe intervalul de difuzare, la distanţă de celelalte posturi, pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial. Cifrele de săptămâna trecută, pe Paginademedia.ro, aici.

Audienţele emisiunilor România dansează:

 

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    da
  • Florin Florin
    facuta dupa acelasi model? eu cred ca da, dar este ok daca tu crezi altceva.
  • Sorinel D Sorinel D
    Acesta este topul realizat de tine ?
  • mile mile
    topul celor mai bune emisiuni din romania:
    1. Cronica Carcotasilor
    2.O data-n viata
    3.Mondenii
    4.Profesionistii
    5.Apropo tv
    6.Telejurnal
    7.Neata cu razvan si dani
    8.SRC
    9.Teleenciclopedia
    10.Teatru tv
  • Florin Ghioca Florin Ghioca
    la care anume te referi?
  • gsiua gsiua
    eu nu inteleg cum sunt aprobate unele comentarii...
  • gsiua gsiua
    andrei, n-are nicio logica ce spui. mai degraba comentezi un "esec care se intampla de 2 sau 3 ori pe an", pt ca e ceva neobisnuit ca postul respectiv sa piarda o "batalie", decat sa comentezi ceva ce e la ordinea zilei sau "traditie" cum te-ai exprimat tu. eu cred ca lumea s-a obisnuit ca antena sa fie sub protv si mai nou sub kanald asa ca nu inteleg de unde atata atentie pt audientele antenei cand toti stiu ca nu poate face fata protv-ului. eu zic ca e destul de clara situatia in privinta unora care comenteaza pe aici cu atat patos:))
  • tomdegetelul tomdegetelul
    nu e un raspuns la got talent e doar o noua emisiune facuta sa stoarca bani atit
  • Florin Florin
    Pohui : well, poate tie ti se pare o prostie, dar, dupa cum tot am spus, explicatii exista si nu cred ca tin de faptul ca romanii ies prea putin din case ( desi asa este, dar cred ca altele sunt problemele care ii tin in fata televizorului).

    tomdegetelul : Romania danseaza este un show diferit de Romanii au talent, dar asta nu inseamna ca el nu este altceva decat un raspuns la acea emisiune. la fel cum The Voice este un raspuns la American Idol. si asa mai departe.
  • Florin Florin
    Radu : problemele de ordin financiar nu ar trebui sa intereseze foarte mult spectatorul, decat atunci cand acest lucru incepe sa se vada. chiar si asa, problemele financiare in perioada asta nu sunt ceva tocmai iesit din comun. important este sa le supravietuiesti si, daca poti, sa nu faci asta acceptand orice.
  • Gica Pro Gica Pro
    Inca 10 ani de-acum incolo, antenele nu vor putea sa bata PRO-ul. E ceva legat de "adn-ul" fiecarui trust. Insa Bendeac mi se pare cel mai penibil. Oricata "celebritate" si bani ar avea, tot un actoras mort de foame vor vedea in el toti telespectatorii indiferent ca sunt public comercial sau necomercial. Asa ca, sa zica mersi ca au avut 2 editii lidere in prime-time.
  • Sabrin Sabrin
    Antena1 copie tot la fel !!!

    incepand de la emisiunea Dansez pentru tine pana la denumirea emisiuni 'Romania' Danseaza daca Pro Tv nu punea titlu la Romanii au talent si Vocea Romaniei nici felixieni nu puneau acest titlu cu 'Romania' Danseaza.... doar dupa ce vad ca prinde la alti pun si ei acest titlu.
  • doru68 doru68
    Sau dus vremurile lui TEO.A ti vazut ca dupa ce a plecat TEO,nu a mai avut succesul pe care la avut la PRO TV? De ce? Pai PRO TV ii face profesionisti numai in trust,cum au plecat in alta parte nu mai fac mare lucru.Oricum sau dus acele vremuri,au mai invatat si ei ceva.A ti vazut ce a facut acum cati va ani GIOVANI BECALI la SPORT.RO,cand la scuipat pe unul din moderatorii emisiunii,nu a mai calcat prin trust si nici nu o va mai face vreodata.Asta inseamna sa ti la sigla pro. si la oameni,nu ,de ce sa vina un smecher si sa te faca cum vrea el sa te si scuipe si tu ce sa ii spui,mai treceti pe la noi ca santem umilele voastre slugi.PRO TV tine la oameni si ii face profesionisti cu adevarat,uitati va la emisiunile foarte bine cotate care fac audienta si nu spun de ROMANII AU TALENT,MASTER CHEF,DANSEZ PT.TINE,eu spun de ROMANIA TE IUBESC,de APROPO TV, si altele mai vechi care nu se mai difuzeaza nu din cauza audientei ci pt. ca nu mai traieste ,este vorba de RADU ANTON ROMAN,parca se numea daca nu ma insel si avea o emisiune cu BUSU,despre retete traditionale.A mai fost si emisiunile lui CRISTIAN TABARA,si multe altele,asa ca de ce sa vorbim din urma de manele cand postul avea multe emisiuni mult mai bune.
  • Mama lui Radu100% Mama lui Radu100%
    Raducu, vino acasa, mama, nu mai balacari ProTV-ul la fiecare articol pe Pagina de media. Hai, ca a zis domnu' Voiculescu ca ti-ai facut treaba pe luna martie si ti-a trimis si banii, asa cum ti-a promis.
  • tomdegetelul tomdegetelul
    nimeni nu zice ca antena nu a adus manelisti si inca mai aduce la emisiunile lor dar sa nu uitam ca pro tv pe vremea lui teo a inceput manelizarea romaniei numai de bine la toti

Trimite un comentariu

sus