Skip to main content

Ediţia MasterChef în care concurenţii au curăţat peşti vii, pe masa CNA

 

masterchef

UPDATE. Consiliul Naţional al Audiovizualului nu a dat nicio sancţiune în acest caz

CNA are pe ordinea de zi de mâine ediţia din 26 martie a emisiunii MasterChef, de la Pro TV. Mai precis este vorba despre proba în care concurenţii au fost puşi să cureţe peşti vii. Emisiunea a intrat în vizorul CNA după ce a primit 14 reclamaţii de la telespectatori.

Ediţia din 26 martie a fost prima probă eliminatorie după terminarea fazei preselecţiilor de care au trecut 80 de pretendenţi la marele premiu. Concurenţilor selectaţi le-a fost adus un camion plin cu crapi româneşti, mulţi dintre ei încă vii. Cei 80 de concurenţi au trebuit să cureţe de solzi cât mai mulţi peşti şi mai apoi să-i facă file.

Emisiunea MasterChef din 26 martie a fost urmărită de 2,3 milioane de persoane din toată ţara, dintre care 1,3 milioane de persoane erau din oraşe (Detalii AICI).

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gog Gog
    @mirela Eu nu am nicio treaba cu televiziunile, ma doare in paispe cine are audienta mai mare, ma uit la MasterChef, dar ce au facut atunci a fost de f prost gust. Daca ai fi urmarit editia ai fi vazut ca mai multi concurenti au fost scandalizati din acelasi motiv. Ca e peste, viezure sau fluture, nu chinui fiinta inutil. O omori si apoi o gatesti. Restul e cruzime gratuita.
  • Ion Ion
    Sucker, taiatul mieilor nu e traditie crestineasca. E importata de la arabi si evrei... mai citeste si altceva decat prospectele la etnobotanice.
  • mirela mirela
    14 amartede reclamatii fata de 2,3 milioane de telespectatori? asta miroase a concurenta a celorlate televiziuni carora le moare audienta ! si inca ceva venit sa vedti cum tai eu porcul de craiun cu cutitul si asita toat familia si socrii si vecinii da si e cu sange ! dac dispare master chef de pe grila portv va omor !
  • Horea Horea
    Măi "alex",
    a curata in acest mod pestele, e ca si cum cineva te-ar imbalsama pe tine cand inca esti viu (si poate chiar cu chef de viata!).
  • Ursu Ursu
    Pai si cu morcovii?
    Ce trebuie sa faca cu morcovii inainte sa-i bage undeva?
    In... ciorba vreau sa zic! :)
  • intrigatu intrigatu
    Deci prostia nu cunoaste limite. Reclamantii sa inainteze Parlamentului un proiect de lege privind asomarea pestilor inainte de curatare in emisiuni culinare si sa solicite eutanasierea cartofilor inainte de pasare in reclamele la roboti de bucatarie.
  • adi adi
    Daca nu sanctioneaza ProTv pentru mizeriile din emisiunea asta inseamna ca ne-am intors pe vremea lui Iliescu!
  • matei_a matei_a
    e... n-o sa pateasca niciodata nimic, doar e ProTV.
  • Brian Griffin Brian Griffin
    Păi eu chiar astăzi am văzut la buletinul de ştiri cum stau mieii în ţarcuri în piaţă şi sunt tăiaţi şi jupuiţi în faţa clientului. Întradevăr, la procedura de tăiere imaginile au fost blurate, însă scenele sunt de-a dreptul macabre. Tăiatul mieilor, o tradiţie creştinească de toată jena.
  • claudyu claudyu
    o emisiune de kakat
  • Brian Griffin Brian Griffin
    Păi în sezonul trecut au primit homar, viu şi el, pe care a trebuit să-l sacrifice înainte să-l gătească. Cu homarul era în regulă iar cu peştele nu?
  • petrescs petrescs
    @alex - cred ca reclamatiile s-au referit la cruzimea prezentata in direct, nu la prospetimea pestelui. Cine curata peste proaspat prins stie ca un varf de cutit bine plasat dupa ureche il omoara instantaneu, dupa care poate fi curatat in liniste, fara chin de nicio parte.

    Sau poate ai prefera cand cumperi miel sa il jupoaie si transeze de viu in fata ta, ca sa iti demonstreze ca e proaspat?
  • alex alex
    vai aia care au reclamat nu au curatat pesti vii in viata lor , trebuia sa le aduca pestele mort de o saptamana ca asa il curata mai bine

Trimite un comentariu

sus