Skip to main content

PARODIE. Dry Cooker nu e doar o tigaie, e „un vapor, un copac, un avion, un excavator”

 

dry cooker adriana bahmuteanu

Publicitate

Tigaia Dry Cooker, vedeta ultimelor zile după ce reclama cu Adriana Bahmuţeanu a fost interzisă, a ajuns şi subiect de parodie.

Un cititor al paginademedia.ro a realizat un montaj haios combinând secvenţe din reclamă cu bucăţi din alte producţii.

Rezultatul, în continuare:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudyu claudyu
    Adriana Bahmuțeanu ia la bani pentru reclamele astea
  • luca luca
    Iar ea nu e doar lobotomizata, ci chiar mai mult de atat !
  • nadia nitov nadia nitov
    chiar ma enerveaza faptul ca ceva inofensiv ca tigaia este INTERZIS in timp ce reclama cu coca cola pentra copii ramane sa se lafaie pe toate posturile tv! in cele din urma m-am luminat : tigaia bahmuteancai nu incape in buzunarul de la spate! :( coca cola a recunoscut oficial ca foloseste ingrediente care pot afecta pe termen scurt si lung sanatatea populatiei, ca si mcdonalds de altfel! reclame la vanzatorii de boli vad toata ziua dar amarata aia de tigaie e interzisa??? sa-mi aduc aminte si de margarina? daca as fi in locul alora cu tigaia, ce proces de discriminare le-as tranti alora de la CNA!
  • nadia nitov nadia nitov
    am aflat, abia acum, ca reclama a fost intezisa! de ce ? o fi fost exagerata, dar sa fim cinstiti, toate reclamele mint de ingheata apele! chiar nu inteleg de ce a fost scoasa? in fond alea care fac reclama la slabit ar trebui amendate ca nimeni n-a slabit vreodata cu produsele carora li se face reclama! sau alea care fac sa dispara ridurile! o minciuna sfruntata! pe astea de ce nu le interzic hahalerele de la CNA? stiu o groaza de barbati tinuti pe langa casa pentru ca li s-au umplut burdihanele cu papa bun! n-o fi mancat bunica somon :) dar cu siguranta in tigaia aia mancarea o pregatesti fara ulei! una e sa faci misto de niste exagerari si alta e sa intezici??? o reclama absolut inofensiva! porcaria aia de reclama la coca cola de 200 gr care costa 2 lei (?)cand o sticla de 2 litri jumatate costa 5 lei( !) nu deranjeaza CNA? si nici faptul ca sunt copii in reclama! la coca cola bautura aia cu care se curata de piatra veceurile??????????? este legal sa apara copii! ALOOO! CNA! reclama aia de ce nu-i INTERZISA?
  • unU unU
    Ca si cum tu ai fi doar lobotomizata. Esti chiar mult mai mult !
  • nadia nitov nadia nitov
    hehehehehehehehehehe!!!!!!! foarte misto! ador parodiile si oricum reclama la o amarata de tigaie este exagerata! sa mor IO de n-am tigaie de asta de 5 ani si nu s-a intamplat nimic din ce se spune in reclama! si nici somonul nu are gustul ca la bunica acasa! hehehehe!!!
  • bahmuteanca bahmuteanca
    interesanta incercare...mai lucrati, mai baieti!!!
  • david david
    si genial si penibil si tot ce vrei, doar e dry cooker "tigaia minune" :)))))
  • lanus lanus
    din contra, penibil.
  • MirceA MirceA
    Genial !

Trimite un comentariu

sus