Skip to main content

Românii au talent, 3,4 milioane de telespectatori în cea de-a treia semifinală

 

romanii au talent

Cea de-a treia semifinală a emisiunii Românii au talent a a avut, la nivel naţional, 3,4 milioane de telespectatori în fiecare minut, cu aproximativ 500.000 de persoane mai puţin faţă de ediţia de săptămâna trecută.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţele semifinalei de aseară.

LA NIVEL NAŢIONAL. În fiecare minut, show-ul de pe Pro TV a avut o medie de 3,4 milioane de telespectatori din toată ţara. În scădere faţă de săptămâna anterioară, când show-ul de talente avea 3,8 milioane de privitori. 

Pe locul al doilea a fost, care şi săptămâna trecută, TVR 1 care a avut O dată-n viaţă. Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor a înregistrat o medie de 613.000 de telespectatori.

Vârful pe naţional: cinci milioane de telespectatori, la ora 21.44.

LA NIVEL URBAN. Pro TV a avut, la nivel urban, o medie de aproape 1,8 milioane de telespectatori pe minut, cu aproximativ 300.000 de telespectatori mai puţini faţă de ediţia anterioară.

Vârful Românii au talent, la nivel urban: 2.5 milioane de telespectatori la 21.44

Locul al doilea, pe segmentul urban, a afost al Antenei 1, care a avut filmul Gladiatorul şi a continuat cu reluarea România dansează. Postul de televiziune a avut pe intervalul Românii au talent o medie de 358.000 de telespectatori pe minut.

SEGMENTUL COMERCIAL. Românii au talent a avut, pe targetul comercial, o medie de 964.000 de telespectatori. Cel de-al doilea clasat, Antena 1, a înregistrat 221.000 de privitori.

Audienţa posturilor TV vineri, 19 aprilie, pe intervalul Românii au talent

Post TV NATIONAL Post TV URBAN
Pro TV 3.395.000 de telespectatori (17,9 rating) Pro TV 1.796.000 (17,1)
TVR 1 613.000 (3,2) Antena 1 358.000 (3,4)
Antena 1 588.000 (3,1) TVR 1 226.000 (2,2)
Acasa 538.000 (2,8) Acasa 224.000 (2,1)
Kanal D 519.000 (2,7) Kanal D 219.000 (2,1)

LIKE. Fiţi la curent cu ţtirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Radu100% Radu100%
    @Scarita: Vezi, uite asa pun si eu umarul la cresterea traficului lui Petrisor Obae

    Cat priveste emisiunea, da, e cea mai buna emisiune de divertisment.
  • Scarita Scarita
    Mie imi place Te cunosc de undeva si chiar sunt curioasa ce audienta are. Bine, nu imi fac asteptari ca ar spulbera celelalte posturi tv pe timpul difuzarii (probabil tot pe pozitia 3, poate 2 cu putin noroc se afla), dar nici nu imi pasa unde se situeaza, e doar o simpla curiozitate. Cred ca daca Petrisor ar posta audientele i-ar face pe multi bucurosi ca ar avea inca un motiv sa rada de productiile antenelor care nu reusesc sa faca fata concurentei. Asa ca eu zic ca merita sa se gandeasca la aceasta sugestie;)
  • Radu100% Radu100%
    @Doru68: Dupa cum scrii, se vede ca esti telespectator fidel al celor trei emisiuni.
  • cactuss cactuss
    @Radu100%, you make me laugh. Da, ai dreptate! Te cunosc de undeva este o emisiune foarte bună, mega, ultra, super, senzațională, extraordinară, însă doar în mintea ta și nimic mai mult. :))))))
  • blondinaad blondinaad
    Stai sa vedem audientele de asta seara ,caci parca vad ca filmul de la PRO TV va bate pe BENDEAC.O sa mai vorbim maine.
  • doru68 doru68
    Cu ce te ancanta audientele la emisiunea TE CUNOSC DE UNDEVA cand cele 3 emisiuni pt. cocalari fac audienta cat toate scursurile de emisiuni de la antena.Aduna le pe toate si nu faci cat fac cele 3.Vai de capul vostru cu emisiunile voastre de 2 lei si rating ce nu depaseste nici scoala primara.
  • Radu100% Radu100%
    Stimate, Domnule Petrisor Obae, de ce nu prezinti si audientele celei mai tari emisiuni de divertisment din Romania, "Te cunosc de undeva"? Ne dai cifrele numai de la emisiuni pentru cocalari precum "Romanii au talent", "Master Chef" sau "Las Fierbinti"?
  • Expertul, Expertul,
    pentru comparatie: romaniiautalent semifinala 3 sezon 3 difuzata pe 19 aprilie, 17,4 rating si 42,0 share, locul 2 antena1 cu 4 rating si 9,6 share. romaniiautalent semifinala 3 sezon 2 difuzata pe 20 aprilie, 18,4 rating si 42,2 share, locul 2 antena 1 cu 4,6 rating si 10,5 share. audiente pentru targetul comercial 18 49 urban. audientele pentru urban si national aici http://www.paginademedia.ro/2012/04/romanii-au-talent-isi-revine-dupa-paste/
  • cristina cristina
    "aproape
  • cristina cristina
    In concluzie ! Antena 1 este mereu aprope de ......... PROTV!
  • Florin Florin
    audientele medii pentru tot sezonul vor dovedi foarte usor ca emisiunea nu are niciun fel de probleme, cum multi ( care sper ca sunt platiti totusi, altfel cred ca au o problema) de pe aici incearca sa faca sa para. tot timpul, dupa auditii, audienta emisiunii a scazut.
  • george george
    suntetu mai ca ultrasii de fotbal daca vati vedea pe strada vati bate la greu
  • Denisa Denisa
    Filmul asta de era difuzat pe Protv...zdrobea A1 pe toate targeturile . Dar asta se va vedea in viitor ..cand filmul va ajunge in difuzare si la Protv !!!!! Antena 1 ..sa nu-si mai bata capul cu filme .. seriale.. ei nu fac fata cu emisiunile de divertisment in fata Pro-ului, ce sa mai zicem de programele de fictiune !!! Ei cu Abcesul ..si Cacapatos .. acolo sunt ei buni ..in rest ..
  • alex alex
    asa e te inteleg , oricum comentezi degeaba , nu vezi ca toata lumea de ia la misto
  • Sorinel D Sorinel D
    Daca si filmul "Gladiator" (castigator a 5 premii Oscar) nu reuseste sa "bata" "Romanii au talent"... Stau si ma intreb, daca PRO TV difuza filmul (in format HD) Duminica, pe intervalul emisiunii "Romania danseaza"; oare era pe primul loc la audiente ?

Trimite un comentariu

sus