Skip to main content

VIDEO. De ce ai nevoie pentru a fi un fotograf National Geographic

 

31594

Publicitate

Celebrul fotograf Joel Sartore a realizat un film de prezentare, în care povesteşte despre calităţile pe care trebuie să le îndeplinească un aspirant la titlul de ”fotograf National Geographic”.

”Este ca şi cum ai fi un James Bond, dar cel puţin nu în fiecare zi. Trebuie să cauţi în permanenţă şi să nu laşi nicio clipă să se piardă dacă nu eşti atent. Trebuie să fii agresiv, în sensul în care îţi vezi de drum, fără să-i înnebuneşti pe cei din jurul tău. Trebuie să poţi să mănânci porci de Guineea cărora încă li se văd dinţii. Şi trebuie să ai o minte deschisă. Suntem nişte străini, într-o lume străină şi trebuie să stabilim rapid prietenii şi legături, pentru ca oamenii să-şi împărtăşească viaţa în faţa noastră”, declară Joel Sartore, fotograf care a avut până acum de multe ori prima pagină în National Geographic.

Povestită cu umor şi ilustrată cu imagini inedite, prezentarea vine în sprijinul celor care şi-au pus până acum întrebarea ”ce trebuie să fac pentru a ajunge fotograf National Geographic?”.
Joel Sartore este unul dintre cei mai cunoscuţi fotografi din lume, cu o colaborare de peste 20 de ani cu National Geographic. El a publicat de-a lungul timpului şi în Time, GEO, Newsweek sau Sports Illustrated.

Joel Sartore, A photographer's life from Joel Sartore on Vimeo.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com
viewscnt

Comentarii

  • Emac Emac
    Foarte tare omul! L-am cautat pe net si am vazut ce fotografii tari are! jos palaria!!!
  • Mircea Ciuca Mircea Ciuca
    Foarte misto articolul si clipul de prezentare! Un fotograf deschis, pasionat, care iubeste ceea ce face!

Trimite un comentariu

sus