Skip to main content

Peste 1,1 milioane de români la finala Champions League de la TVR. Dolce Sport, aproape 170.000 de telespectatori

 

finala UCL

Publicitate

UPDATE. Dolce Sport, post care a difuzat de asemenea finala Champions League, a avut aproape 170.000 de telespectatori, la nivel naţional. Cifrele complete, în articol.

Finala Campions League dintre Borussia Dortmund şi Bayern Műnchen a pus TVR 1 pe primul loc în audienţe. Postul public de televiziune a avut, pe intervalul meciului, o medie de 1,1 milioane de telespectatori, la nivel naţional (5,8 rating), potrivit cifrelor Kantar Media prelucrate de TVR. La nivelul publicului urban, partida de fotbal a fost urmărită, în medie, de 586.000 de telespectatori (5,6 rating).

Cel mai urmărit moment al partidei a fost înregistrat la ora 22.16, la nivel naţional, când la TVR 1 se uitau 1,4 milioane de persoane. Pe publicul urban, minutul de aur a fost înregistrat  la 23.36, chiar la finalul meciului, când 765.000 de telespectatori din mediul urban erau pe TVR 1.

Şi Festivitatea de premiere a noii Campioane a Europei a fost de interes pentru telespectatorii, fiind urmărită, în medie, de 1,1 milioane de români din întreaga ţară (5,8 rating). Dintre aceştia, 684.000 reprezintă public urban (6,5 rating).

Finala Champions League a putu fi văzută şi la Digi Sport (post care nu este în studiile de audienţă) şi Dolce Sport. Pe intervalul meciului, Dolce Sport a avut o medie de 169.000 de telespectatori pe minut (0,9 rating), la nivel naţional. Dintre aceştia, 47.000 de persoane (0,4 rating) erau din mediul urban.

Pe intervalul ceremoniei, postul de sport a fost urmărit de 106.000 de persoane (0,6) la nivel naţional şi 47.000 (0,4 rating) din segmentul urban.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lucian Lucian
    Rec3 ce audiente a inregistrat pe Dolce Sport 2 ? :D
  • Ghita Buta Ghita Buta
    Eu m-am uitat la dolce 3D super fain
  • asdasd asdasd
    eu m-am uitat la tvr tocmai pt ca nu pot sa il mai ascult pe bogdan socol in tandem cu george dobre parca. Sunt enervanti amandoi.
  • Adi Adi
    Asta cu cultura e tare.E bine ca recunosti.Dolce chiar e pentru cunoscatori!
  • rd rd
    puneti comparativ cat a scos finala Europa league, care a si fost timpul saptamani
  • mad79 mad79
    eu am preferat TVR-ul in dauna Dolce sau Digi,desi le pot vedea.Mi s-a scarbit cand il auzeam pe Socol la Digi,iar la Dolce,e nevoie de multa cultura!
  • adrian adrian
    Doar 5 puncte de rating a facut TVR cu finala Ligii campionilor ???? Este uluitor!Cat de jos poate ajunge postul public de televiziune? Cred ca Dolce a facut mai mult altfel e ceva dubios cu aceste ratinguri!
  • Tataee Tataee
    cu cei de la Dolce si digi, cred ca au fost 2 milioane.

Trimite un comentariu

sus