Skip to main content

Sorina Matei, chemată în instanță de colegul Victor Ciutacu

 

ciutacu matei

Publicitate

Jurnalistul Victor Ciutacu a dat-o în judecată pe colega sa de la RTV, Sorina Matei, după cum declară aceasta pe blogul personal.

”Citație n-am primit, plângerea e înregistrată pe 19 aprilie 2013, iar reclamantul Victor Gabriel Ciutacu, așa cum văd pe portalul instanțelor de judecată ale Ministerului Justiției, îmi cere "pretenții daune morale". Mai multe, nu știu.”, a precizat Sorina Matei pe blog.

Ea a mai adăugat că este o premieră pentru presa din România, ca atât reclamantul, cât și pârâtul, să fie din aceeași redacție. Totodată, a făcut un apel către prieteni pentru a o susține juridic:

”Rog pe această cale pe toți cei care doresc să mă apere în acest proces, care vor cu adevărat să mă ajute, să mă contacteze. Nu vă ascund deloc faptul că este primul proces din viața mea iar eu, mai mult decât alții, cred în Justiție și cred puternic în dreptate”, a adăugat Sorina Matei.

Informația este confirmată și de site-ul Judecătoriei Sector 2, acolo unde Victor Ciutacu a înregistrat plângerea cu numărul unic 14311/300/2013.

Scandalul a pornit odată cu sosirea lui Victor Ciutacu de la Antena 3 la RTV, cei doi devenind colegi, iar acest fapt a stârnit o reacție virulentă din partea jurnalistei.

”Cred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman. Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta”, a declarat la acea vreme Sorina Matei.

Motivația din dosar:

Victor Ciutacu a decis să o dea în judecată pe Sorina Matei după folosirea unor expresii jignitoare într-o postare de pe blogul jurnalistei. Printre expresiile folosite s-au numărat:

 • „Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială,un jeg uman"
 • „Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate"
 • „Un posesor de orificii și atât"
 • „jegurile umane gen Ciutacu"
 • „Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță"
 • „...*câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai? Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu"
 • „...*se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul"
 • „...*pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină"
 • „...*suge bani de la instituții ale statului (vezi cazul APAPS) - dar și din alte afaceri"
 • „În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă"
 • „Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă*"
 • „... *se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați".

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Florin Ghioca florin.ghiocagmail.com

Comentarii

Trimite un comentariu