Skip to main content

VIDEO. Nu numai România a preferat dresori la Got Talent. În America și în Marea Britanie au câștigat tot numere de dresaj

 

Publicitate

TIMPUL DRESORILOR. Dresorul Bruno Icobeț a câștigat Românii au talent, dar nu este o premieră la emisiunile Got Talent.  În 2012, atât în Marea Britanie cât şi în Statele Unite ale Americii câştigătoare ale celebrului concurs de talente au fost două numere de dresaj.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva dintre numerele care au câștigat finalele Got Talent în lume. Anul trecut, două dintre ele, în unele din cele mai puternice ediții - Marea Britanie și Statele Unite, au fost câștigate de numere cu câini.

Talent show-ul Britain's Got Talent, difuzat de ITV, a declarat-o câştigătoare pe tânăra de 17 ani Ashleigh Butler, care a avut un număr de dresaj cu câinele ei.

La show-ul de talente din America câştigător a fost Olate Dogs - doi dresori care au realizat un număr impresionat cu mai mulţi câini.

Alţi câştigători ai talent show-ului din anii trecuţi în Marea Britanie, Statele Unite şi Franţa:

Ediţia din 2011 a emisiunii de talent din Marea Britanie l-a declarat câştigător pe Jai McDowall.

În 2010 Britain Got Talent a oferit premiul cel mare unui grup de 13 gimnaşti care au realizat un număr de acrobaţie. Grupul s-a numit Spelbound.

În 2011 emisiunea America’s Got Talent, difuzată de NBC, l-a declarat câştigător pe cântăreţul Landau Eugene Murphy, care a intrepretat o piesă în stilul lui Frank Sinatra.

Show-ul de talent de pe NBC i-a oferit premiul cel mare cântăreţului şi chitaristului Michael Grimm.

Ediţia din Franţa a emisiunii Românii au talent se numeşte La France a un incroyable talent şi este difuzată de canalul M6.

Sezonul 5, din 2010, al celebrei emisiuni de talent i-a declarat câştigători pe tinerii dansatori Axel si Alizée.

Talent show-ul din 2011 a oferit marele premiu unei tinere cântăreţe de doar 13 ani, pe nume Marina Dalmas.

În 2012 marele premiu al emisiunii de talente din Franţa a fost câştigat de grupul Die-Mobiliés, care a realizat un spectacol de umbre pe tema Paris.

Ce audiențe a scos fiecare emisiune Românii au talent din acest sezon, citiți AICI.

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu