Skip to main content

Ziarul Adevărul, niciun cuvânt în ziar despre cazul Antena1-RCS. De ce?

 

Publicitate

Cazul Antena 1-RCS- Dumitru Dragomir nu a existat pentru ziarul Adevărul de astăzi. Titlul deținut de Cristi Burci este singurul cotidian quality care nu a prezentat cazul reținerii, pentru șantaj, a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu.

Adevărul deschide astăzi cu “Istoria țepelor: afaceri tip Bechtel 1870-2013”. Pe prima pagină mai sunt trimiteri la articole precum “Învățăturile câștrigătorilor la Loto 6/49 către amatori” sau “Domn perfect, doresc cunoștință doamnă. Rog neseriozitate”. Niciun cuvânt despre cazul AntenaRCSDumitru Dragomir.

Subiectul nu este prezent nici în paginile de interior ale ediției tipărite Adevărul. Se regăsește, în schimb pe site-ul ziarului, adevarul.ro.

De ce nu a apărut subiectul pe hârtie?

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Ionescu, publisher general Adevărul, nu a comentat cazul: “nu comentez”, a spus el.

Dan Marinescu, redactor-șef al ziarului, spune că "este o întâmplare" faptul că Adevărul nu are nimic pe print despre caz.

Dan Marinescu, pentru Paginademedia.ro:

"Am avut o ediție specială, cea de weekend. Joia, ziarul se predă mai devreme. La ora 6 se predă prima pagină, pentru ca la ora 7 să plece la tipar. Subiectul a fost tratat însă, pe larg, pe ediția online, unde a fost și deschidere a site-ului. A fost doar o întâmplare că nu a apărut."

Ce au scris ziarele astăzi despre subiect, citiți AICI.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu