Skip to main content

10 Iunie. Realizatoarea Marioara Murărescu, internată în continuare la terapie intensivă

 

marioara murarescu - Click

Publicitate

SITUAŢIE CRITICĂ. Realizatoarea tv Marioara Murărescu (65 de ani) este la terapie intensivă, după ce a suferit două intervenţii chirurgicale la Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, scrie HotNews, care citează Agerpres. Surse medicale au declara că pacienta nu este intubată, dar nu poate primi vizite. În privinţa stării sănătăţii se aşteaptă o uşoară ameliorare, au precizat sursele citate.

Potrivit dorinţei familiei, personalul medical al clinicii, medicul de gardă şi asistentele nu pot oferi detalii suplimentare în privinţa stării de sănătate a Marioarei Murărescu.


Marioara Murarescu sufera de o boala incurabila si, dupa ce a fost supusa la doua interventii chirurgicale complicate, a refuzat tratamentul.
Realizatoarea tv Marioara Murarescu, internata in continuare la terapie intensiva


PREMIU. Cei opt artişti ai formaţiei Attraction din Ungaria au câştigat marele premiu la Britain's Got Talent. Artiştii au primit 250.000 de lire pentru numărul de dans prin care au redat istoria Marii Britanii, scrie Adevărul. Câştigătorii au primit aplauzele şi laurii publicului, Simon Cowell, membrul juriului care a fost împroşcat cu ouă, spunând că numărul lor a fost strălucitor.

În ciuda comentariilor privind faptul că cei care au câştigat „Britain's Got Talent“ sunt unguri, telespectatorii au fost cei care şi-au votat favoriţii. Attraction a primit 33% din numărul de SMS-uri. În finală, producătorul talent-showurilor Simon Cowell a avut parte de o surpriză neplăcută.
VIDEO „Britain's Got Talent” 2013: ungurii de la „Attraction” sunt cei mai talentaţi britanici


GEST. Un bărbat şi o femeie din Brooklyn, New York, prezentatori ai unei emisiuni de radio în care ofereau sfaturi oamenilor cu probleme emoţionale şi un cuplu în viaţa reală, au fost găsiţi morţi în apartament, cu pungi de plastic pe cap, din biletele lăsate rezultând că cei doi s-au sinucis împreună, conform Mediafax.

Lynne Rosen şi John Littig erau cunoscuţi drept gazdele emisiunii lunare "În căutarea fericirii" ("The Pursuit of Happiness") a postului de radio WBAI-FM, în cadrul căreia le ofereau sfaturi ascultătorilor care îşi împărtăşeau problemele personale.
Prezentatorii emisiunii de radio "În căutarea fericirii" s-au sinucis: "Vom face acest lucru împreună" 


AUDIENŢE. Sezonul cald nu a condus la scăderea consumului de filme. În luna mai, cota totală de piaţă a celor 10 staţii de pe nişa de filme şi seriale a fost de 5,16% în mediul urban, la acelaşi nivel cu cea înregistrată în apriliei (4,98%), potrivit Forbes România.

AXN şi TCM sunt singurele canale care au câştigat telespectatori, la nivel urban, în cursul lunii mai. Câştigul este minor: câte 1.000 de orăşeni de „căciulă”.
AXN a ajuns la o audienţă medie de 26.000 de telespectatori pe minut (all day), în timp ce Pro Cinema, al doilea canal din urban, a pierdut 2.000 de persoane în mai, coborând la o medie de 21.000, conform măsurătorilor Kantar Media, girate de Asociaţia Română de Măsurare a Audienţei (ARMA).
Căldurile nu i-au gonit pe români de la televiziunile de filme


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus