Skip to main content

20 Iunie. Dan Nica: Televiziunea în România nu va mai funcţiona în sistem analog, ci doar digital din iunie 2015

 

TELECOMANDA

Publicitate

TRANSFORMARE. Televiziunea în România nu va mai funcţiona în sistem analog, ci doar digital din iunie 2015, conform obligaţiilor asumate de Guvern faţă de Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii, strategia fiind aprobată de Executiv, a declarat ministrul Societăţii Informaţionale, Dan Nica, scrie Mediafax.

Strategia privind tranziţia de la televiziunea analogică terestră la cea digitală terestră şi implementarea serviciilor multimedia digitale la nivel naţional a fost aprobată în şedinţa de miercuri a Guvernului, prin hotărâre.


Proiectul se va desfăşura până la data de 17 iunie 2015, conform obligaţiilor asumate de Guvern faţă de Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.
Dan Nica: Televiziunea în România nu va mai funcţiona în sistem analog, ci doar digital din iunie 2015


EMISIUNE NOUĂ. De vineri, 21 iunie, ora 23.00, la Money Chanel debutează emisiunea ”Istorii încâlcite”, scrie Evenimentul zilei. În 30 de minute, "Istorii încâlcite" tratează chestiuni mai puţin cunoscute din istoria recentă a României. Se va vorbi despre un spion al Securităţii în Parlamentul european, în anii 1980, despre un nepalez, soldat gourkha mort în condiţii misterioase la Bucureşti în 1918, dacă a fost sau nu Ceauşescu mason, despre singurul atentat terorist cu bombă soldat cu victime din istoria României, petrecut în 1985, sau despre un complot împotriva lui Ceauşescu pus la cale de generali filo-sovietici în 1984. Emisiunea va fi prezentată de Toma Roman Jr, fost reporter special la Jurnalul Naţional.
”Istorii încâlcite”, o emisiune "altfel" la Money Chanel


RECORD. Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, are "peste un milion de advertiseri activi", potrivit unui anunţ făcut marţi pe această platformă online, scrie Mediafax.
Unul dintre responsabilii de marketing ai Facebook, Dan Levy, a mulţumit celor peste un milion de companii care investesc în prezent în publicitatea pe această reţea de socializare.

"Voi aţi ales Facebook ca partener pentru a vă creşte business-ul. Apreciem şansa de a lucra alături de voi", le-a transmis Dan Levy companiilor care se promovează pe Facebook.
FACEBOOK are peste un milion de advertiseri activi


DUPĂ DEALURI LA HBO. Filmul „După dealuri“, scris şi regizat de Cristian Mungiu, va fi difuzat în premieră la HBO România pe 7 iulie, de la ora 20.00. Pelicula va mai fi difuzată de HBO şi pe 10 iulie (de la ora 20.00 şi 02.45), pe 13 iulie (de la ora 22.55) şi pe 22 iulie (de la ora 00.05). „După dealuri“ este scris şi regizat de Cristian Mungiu şi inspirat de romanele non-ficţionale ale Tatianei Niculescu-Bran, iar imaginea este semnată de operatorul Oleg Mutu.
VIDEO „După dealuri“, în premieră la HBO


CEI MAI INDEXAŢI. În top 10 al celor mai bine indexate magazine online din România se claseaza website-urile unor companii de achizitionare de bilete: Eventim.ro si MyTicket.ro, paginile unor operatori telecom precum Vodafone.ro şi Romtelecom.ro, retaileri online importanţi: eMag.ro, Altex.ro, F64.ro, dar şi librării online recunoscute precum nemira.ro, polirom.ro şi elefant.ro.

Agile Media a inclus în acest studiu 17.996 magazine online prezente în România, majoritatea fiind găzduite în ţară (84,25%), în oraşe ca Bucureşti, Braşov, Timişoara şi Cluj, restul fiind înregistrate în străinătate (15,75%) în ţări precum Statele Unite, Germania, Cehia, Marea Britanie, Ungaria, Olanda şi altele.
Care sunt cele mai bine indexate magazine online din Romania


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    antenele au mult de munca , ei nici statiile locale nu le-au digitalizat asa cum a facut pro-ul dar ce sa mai vorbim de central care nici in 16:9 nu sunt in stare sa treaca , ar trebui sa faca schimb de tehnic cu pro-ul poate ii mai invata aia ceva :)
  • Jurevycius Jurevycius
    ma bucur, mult prea tarziu 2015, sunt televiziuni astazi care nu s-au modernizat, avand audienta buna (antenele), lor nu le pasa de claritatea imaginii si sunetului, ei castigand bani frumosi fara sa investeasca in calitate, antenele nici macar nu au trecut la 16:9 widescreen,pacalesc publicul, felicitari digi si pro

Trimite un comentariu

sus