Skip to main content

Antena 3 vorbeşte nemţeşte: Udrea, was ist das? Ponta ist glucklich

 

Capturaţi ecranul complet 10.06.2013 214618.bmp

Publicitate

ANTENA DEUTSCH. Seară germană la Antena 3. Postul de ştiri al Intact a ales să marcheze într-un mod inedit prezenţa premierului Victor Ponta la Berlin. Aseară, burtierele postului au fost în limba germană.

Udrea, was ist das, se întreba postul de ştiri pe burtieră, sub o poză cu Elena Udrea.

Ponta ist glucklich, observă Antena 3. Adică Ponta este fericit, pentru cei care nu au aveau Google translate la îndemână.

Postul a mai titrat Udrea und Băsescu sind verzweifelt - Udrea şi Băsescu sunt disperaţi.

Paginademedia.ro vă prezintă câteva dintre burtierele nemţeşti ale Antenei 3:

Capturaţi ecranul complet 10.06.2013 214254.bmp

Capturaţi ecranul complet 10.06.2013 214303.bmp

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nu frate ca intra cu 15 % in Parlament Probabil asta a fost visul lui Felix , sa fure electoratul PPDD de la OTV sa sara si PC-ul de doua procente cu tot cu ala mic
  • Toti telespectatorii OTV au migrat la Antena3 . Macar bine ca sunt toti acolo laolalta . Sa ii ingradim cu un tarc si sa le dam mult fân si apa ....
  • Urmaresc zilnic Antena 3 si consider ca e cel mai bun post de stiri din Romania.
  • N-are cum sa faca EI... Superb! Bine ca dai lectii, agramatule! :)))
  • ooo vai ce au facut oamenii lui felix!!! ce au facut de fapt? ati ajuns sa fiti total lipsiti de umor, nu mai stiti sa gustati nicio gluma... poate va deranjeaza ca faceau caterinca de udrea si basescu, asa se explica de ce sunteti atat de atacati. lasati fratilor oamenii sa isi faca treaba si daca nu va convine apasati alt buton.
  • Totusi, ce-o fi vorbit Viorel cu Angela in timpul intrevederii maraton de 4 minute?Cred ca Victor apucat sa-i spuna Angelei ca Basescu e de gasca si are un fel al lui de nuplecabilitate!
  • mi se pare o gluma reusita la adresa tiranului cu basca si papagal pe umar.
  • In germana, fericit se scrie glücklich, cu umlaut pe U, nu glucklich.
  • cna-ul,dna-ul hai sariti ca arde au fost intinati sefii vostrii ce faceti dormiti in ghete?sau voi din cauza ca nu stiti germana nu stiti ce au scris astia de la antena 3 despre grofii vostrii.rusinica sa va fie.daca vede tatuca base nu o sa-i placa iar coana lenuta va taie la verzisori.ce-mi plac glumele mele.
  • asa frate si care este problema ca au vb in germana.foarte bine.sau pe voi va deranjeaza ca au vb de udrea si de basescu?foarte bine si asta ca merita din plin.dupa mine pot sa vb si in pasareasca.

Trimite un comentariu

sus