Skip to main content

Film +, amendat cu 10.000 de lei pentru că a difuzat Alien în timpul zilei

 

alien vs predatorPostul Film + a fost sancţionat de CNA cu 10.000 de lei pentru mai multe filme din seria Alien, difuzate la o oră nepotrivită.

Publicitate

Motivul pentru care postul de filme a fost sancţionat a fost difuzarea la o oră accesibilă minorilor şi nerespectarea clasificărilor internaţionale.

Film + a difuzat în perioada 21 februarie-18 aprilie filmele Alien vs. Predator, Alien şi Alien 4.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • un roman un roman
    mi se pare aberant din moment ce, daca esti pe digital la RDS, ai acces gratuit la un program XXX. de asta nu se iau domnii de la CNA?
    CNA-ul ar trebui sa interzica ca in timpul zilei sa ruleze emisiuni ca si Acces Direct si alte jeguri de genul. sa le puna de la ora 23.
  • Marius Marius
    sau cand o vedea ala micu' stiri cu violatorul x din satul y, ce prefera batranici singure si neajutorate :)))/ asta e oki dpdv al dezvoltarii neuro-psihice a copilului ce n-ar trebui defapt sa se uite la mizeriile din TV (caci televiziunea n-are d'aface cu educatia)
  • Marius Marius
    good point!!!
  • Marius Marius
    O mega mare prostie // aceasta lege chiar trebuie schimbata din urm considerente:
    1) Copii n-au ce cauta la TV . Televiziunea face rau copiilor indiferent de continutul acestora. Continutul media vizionat de copii este strict responsabilitatea parintilor.
    2) Este o forma prin care CNA recolteaza bani de la televiziuni ce incearca sa faca un business profitabil in tzara asta de doi bani. Daca Aliens e un film pe baza caruia sa dai o amenda de 10 000 de lei, deja s-a depasit pragul bunului simt.
    3) Sunt uimit cum televiziunile nu fac front comun ptr modificarea legii CNA // de unde trag si concluzia ca lipsa de solidaritate nu-i numai un atribut social, dar si de corporate!
  • Alex.D Alex.D
    Frate inteleg ideea insa daca nici canalele speciale de filmae nu au voie sa dea ce vor muschii lor (ma rog, in afara de porneturi la 2 dupa amiaza) atunci cine ar mai trebui sa dea ceva care sa acopere Toooate gusturile chiar si in timpul zilei. Se poate face o argumentare ca si Forest Gump ar fi prea violent pentru orele de dupa amiaza dar daca ai avea chef sa vezi un astfel de film la 5 in loc sa te uiti la Marula sau Gherghina DE CE NU AI PUTEA S-O FACI ???? - mai ales ca platesti in plus pentru canalele de gen (specializate ma refer). Asta deja e above and beyond pentru ca in cazul asta nici nu poti sa vorbesti de vreo concurenta neloiala pt ca nu poti face comparatii intre filmele date pe prouri antene prime etc si cele difuzate de canalele specializate DECI chiar nu vad de ce ar trebui sa se aplice SI la aceste canale regulile televiziunilor generaliste pentru ca pur si simplu nu e totuna mai ales daca se plateste in plus pentru ele.
  • bch bch
    Si ce ne facem cu emisiunile de la ora 17 de pe Antena, Kanal, Pro? Sunt mai potrivite pentru copii? Cica ieri pe Antena a fost o scandalagioaica care si-a dat bandajul jos in direct de pe "nanaul" proaspat operat, iar mai apoi a avut o discutie cu alta invitata cu un limbaj aproape suburban. Ce-o fi potrivit pentru copii aici?
  • angelo angelo
    au mai difuzat si Blade 1 si 2 ziua la ora 17:00 cu faze total nepotrivite pt copii...

Trimite un comentariu

sus