Skip to main content

Lansarea Antena Play, amânată din motive de CNA

 

Intact sediu

Publicitate

Lansarea portalului Antena Play, care ar fi urmat să aibă loc în acestă seară, a fost amânată. Motivul ţine de o notificare pe care Antena Group a trebuit să o facă la CNA şi care nu a apucat să fie discutată de forul audiovizual.

Gusti Roman, head of digital Antena Group, a declarat pentru paginademedia.ro că Paraziţii, cei care ar fi urmat să deschidă această seară în direct portalul vor înregistra concertul şi-l vor pune pe Antena Play de îndată ce portalul se va lansa.

Potrivit lui Gusti Roman, Antena Play va fi lansat imediat după ce vor vedea avizul de la CNA. El a declarat că Antena Play trebuia să fie  discutat la CNA încă de săptămâna trecută, dar ordinea de zi a forului nu a mai ajuns şi la punctul legat de Antena Play.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Toti uitati ca internetul este liber si nu trebuie sa platesti ca sa vezi ceva. voyo este esec si antenaplay este un accident genetic.
 • Orice produs nou media este interesant de vazut cum evolueaza mai ales la inceput. Ce daca iti zic ei ca au cap si coada important e continutul din acesta noua galexie ce se va forma cum isi zic ei in reclamele de publicitate, cred ca-l va intrece pe Voyo in privinta continutului media difuzat. Un nou colos media marca intact care din elefant s-a transformat intr-un mamut contra basistilor de orice fel chear daca fie vorba intre noi la Antena 2 sunt programe muzicale; cna-ul sa nu-si mai bage nasu' unde nu-i fierbe oala fiindca internetul gaseste mijloace sa scape de ori ce fel de restrictii asa cum de alfel e si normal, chear Antena group pote face un canal on-line unde sa-l aiba invitat pe Andrei Duban care sa spuna numai bancuri porcoase in direct dupa miezul noptii si in reluare ori unde oricand pe Play, acesta a fost si motivul cred pentru care CNA-ul si-a amanat decizia " inepta "
  Referitor la diacritice nu prea le folosesc dar buna ocazie ca sa nu te dea cineva in judecata ;-)
 • BASIST - toboșar, unul care bate-n tobe;
  BĂSIST - unul care ține cu Băsescu;
  PUTIN - Președintele Comunității Statelor Independente;
  PUȚIN - un pic, oleacă.
  Scrieți cu diacritice, că nu vă mănîncă baubau. Trăiți în România și se pare că asta nu vă ocupă tot timpul, dar vă face să uitați să folosiți diacriticele.
 • Nu e bine că-și spun HEAD OF, pentru că nu este în limba română, iar noi trăim în România, nu într-o țară cu limba oficală engleza, la fel cum nici din partea ta și a latora care au lăsat comantarii, nu este frumos că au scris fără diacritice. Eu de exemplu, nu știu la ce te referi cînd scri BASIST, la unul care bate-n tobe, sau la unul care ține cu Băsescu, așa că diacriticele contează și ar fi bine să le folosească tot românul, chiar dacă scrie greșit ceva, măcar dă dovadă de respect pentru limba lui natală, țara în care s-a născut și trăiește.
  Despre CNA, pot spune că se ocupă de problemele cu transmiterea de conținut audio-vizual, apăi că e în eter sau pe cabluri, tot de competența lor ține și anteniștii au dat dovadă de oarecare lipsă de coordonare și atenție la detalii, cînd au depus actele pe la forurile care trebuiau să le elibereze dreptul de a emite. Să mai aștepte, că greșeala este a lor.
 • Zi-mi și mie, te rog, care sunt acele emisiuni interesante de pe Voyo? Pariu cu viața? Happy Hour? Filme vechi de 10 ani?!?!
  Chiar sunt curios de această afirmație
 • Doar unul??? Ar fi bine, dar e plin de ei, sunt ca mustele verzi pe... ciocolata!
 • N-a avut succes Voyo cu emisiuni mult mai interesante, iar tu crezi ca va avea succes Antena Play doar cu emisiunile productie proprie? :)
 • LOL. Antenistii nu sunt in stare decat sa arunce vina propriei incompetente pe altii.
 • eu cred ca lansarea o sa fie incununata cu mult succes, cu toate ca a fost putin intarziata. e un eveniment asteptat de multi oameni.

Trimite un comentariu

sus