Skip to main content

Paula Iacob, în topul prezenţelor feminine la televiziunile de ştiri

 

paula-iacob-foto-EvZ
Sursa foto: EVZ

Publicitate

Avocata Paul Iacob ocupă primul loc în topul feminin al invitaţilor cu cele mai multe apariţii în studiourile TV, în luna mai, potrivit monitorizărilor MediaTRUST. Avocata Paula Iacob, cunoscută ca apărătoare în instanţă a lui Nicu Ceauşescu şi, mai recent, a lui Nuţu Cămătaru, a înregistrat 15 prezenţe în studio, ocupând astfel primul loc în topul feminin.

Senatoarea PSD, Gabriela Vrânceanu Firea, prezenţă constantă a clasamentului în ultimele luni, se menţine pe locul doi în top, cu 12 prezenţe. La egalitate cu aceasta, se află Monica Tatoiu, care a urcat cinci poziţii în clasament, comparativ cu luna aprilie. Andreea Pora , Adriana Săftoiu şi Ecaterina Andronescu ocupă locul trei cu câte 11 prezenţe fiecare.

topul prezentelor feminine

Primele locuri în topul masculin sunt ocupate de Mugur Ciuvică şi Bogdan Chirieac cu 31, respectiv 27 de prezenţe. Dumitru Pelican, membru PC, ocupă locul trei în clasamentul mediaTRUST, înregistrând 18 prezenţe.
Alte personalităţi masculine prezente în top sunt Codrin Ştefănescu, Val Vâlcu, Liviu Pop, Marius Pieleanu, fiecare cu câte 15 prezenţe.

topul prezentelor masculine

Cele mai active partide:

  • În continuare, reprezentanţii partidelor de la guvernare ocupă primele locuri, în luna mai 2013 PC având cel mai activ membru - Dumitru Pelican, cu 18 prezenţe în studio.
  • PSD este a doua formaţiune politică cu cei mai activi reprezentanţi: Codrin Ştefănescu (15), Liviu Pop (15), Gabrielea Vrânceanu Firea (12) şi Ecaterina Andronescu (11).
  • Urmează reprezentanţii PDL: Petru Luhan (11), Adriana Săftoiu (11) şi Tinel Gheorghe (10).
  • Vlad Nistor (10), Alina Gorghiu (9) şi Ioan Ghişe (9) sunt cei mai activi membri din partea PNL.

Analiza mediaTRUST România a luat în calcul şase posturi de televizune (Antena 3, B1 TV, România TV şi Money.ro TV, Realitatea TV şi Digi 24). Raportul conţine informaţii din emisiunile difuzate de către cele şase posturi de televiziune în intervalul 17.00 – 23.00, în luna mai 2013.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • telespectator telespectator
    Rotv a devenit usor-usor OTV.DDD poate sa stea linistit:Ghita i-a suflat ideile, manelismele, grotescul si prostia a multor invitati abonati ai postului respectiv. Rotv reprezinta tot ce are Rom. mai urat la ora actuala,parca suntem intr-o lume a absurdului.Oare CNA-ul ce parere are,in privinta unor invitati care apara pe fata infractorii notorii ai tarii,nu da un exemplu rusinos d-na Iacob si alti asemenea ei??!!
  • Spitalul 9 Spitalul 9
    Mugur Ciuvica si Paula Iacob... La astia ne uitam noi? Astia sunt invitatii de top ai televiziunilor?... In cazul asta ne meritam soarta. Suntem un popor de ratati, fratilor.
  • moartea moartea
    o cauta moartea pe acasa si ea abereaza pe la tv. e praf juridic, nu stiu de ce oo mai baga lumea. a devenit mama tuturor infractorilor, incepand cu camatarii
  • geo geo
    Aoleu, cine e Mihaela Olaru asta...cit o priveste pe Paula Iacob, este invitata permanenta, mai ales daca se fac dezvaluiri "exclusive" despre sotii Ceausescu...chiar mai intereseaza pe cineva acum dupa 23 de ani ce mincau, ce faceau sau cum petreceau acestia iar madam Iacob sa confirme sa sa isi dea cu parerea!?

Trimite un comentariu

sus