Skip to main content

Senatul respinge sesizarea CSM în privinţa unei presupuse campanii a Antenei 3: E de competenţa CNA

 

Capturaţi ecranul complet 07.06.2013 151143.bmp

Publicitate

Posibilele abateri de la deontologia profesională în spaţiul audiovizual sunt de competenţa CNA”, a fost răspunsul Comisiei de Cultură şi media a Senatului în legătură de o presupusă campanie a trustului Intact împotriva CSM.

Discuţia pe acest subiect a avut loc astăzi, după ce Consiliului Superior al Magistraturii a cerut, săptămâna trecută, Inspecţiei Judiciare să facă verificări privind posibila încălcare a independenţei justiţiei de trustul Intact, care prin Antena 3 a declanşat o campanie "susţinută, agresivă" împotriva unor instituţii ale sistemului judiciar şi a unor magistraţi”, despre care paginademedia.ro a scris AICI.

Comunicatul Senatului, în continuare: 

În legătură cu solicitarea primită de către Comisia pentru Cultură şi media a Senatului, de a avea un punct de vedere privind sesizarea, de către Consiliul Superior al Magistraturii, a inspecţiei Judiciare, vizând o presupusă „campanie declanşată împotriva unor instituţii ale sistemului judiciar, precum şi a unor magistraţi”, Comisia pentru cultură a Senatului atrage atenţia tuturor celor interesaţi, inclusiv CSM, că posibilele abateri de la deontologia profesională în spaţiul audiovizual sunt de competenţa CNA şi nu a altor instituţii sau departamente/direcţii ale acestora.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • roxana roxana
    numai spectatori de santaj tv sunt pe aici?antena 3 este cea mai imputita si corupta televiziune din Romania.ceva mai jegos ca antena 3 si toti asa zisii jurnalisti(securisti ca felix si santajati de felix toti fara exceptie) nu gasesti in UE.Rusine sa va fie Antena 3 si mi-e mila de cei care s-au lasat spalati la creier si care au ajuns niste robotei cu sloganuri in loc de propria gandire.
  • ROYCE ROYCE
    Din fericire, pe noua Constitutie, Cacarau il poate chema pe Nandrolon la un Brifcor si un fursec.
  • Axel Axel
    Astia ar face orice numai sa dea cumva in antene si in special in antena 3. poate daca cei de la antena 3 ar inceta sa ii demaste asa ar inceta si ei...
  • geo geo
    Antena 3 numai televiziune serioasa de sitiri nu se poate numi. a dat in patima tabloidei RTV...aseara, un creator de moda isi dadea cu parere cu privire la tinuta prea eleganta a judecatoarei Iulia Motoc si ii facea recomandari acesteia cu ce si cum sa se imbrace, pe viitor, la anumite evenimente protocolare.
  • cristina k cristina k
    Csm, cna, doar niste instrumente de pus pumnul in gura presei de catre tiranul din cotroceni
  • parerea mea parerea mea
    Duduia Iulia,
    Poti sa ne arati si noua sesizarea/solicitarea CSM transmisa Senatului si la care acesta a raspuns in acest mod? Senatul nu a raspuns CSM nimic, asa cum -cu nestiinta sau poate din alte motive- afirmi mataluta in titlul articolului, pentru simplul motiv ca CSM nu a cerut nimic Senatului/comisiei de cultura.
    Musiu Georgica Severin, invitat permanent in studiourile A3, a primit o cerere (nu spune de la cine, dar putem banui un coleg de platou:)) ) prin care I s-a solicitat un punct de vedere cu privire la
    sesizarea de catre CSM a inspectiei Judiciare.
    Cu alte cuvinte, si-a dat si el cu parerea, asa cum o fac si eu aici. Insa nici eu si nici el nu-I putem impune CSM ce sa faca sau cui sa se adreseze.
  • diazepam diazepam
    ce zici dna ce zici csm ce zici cna tot un punct comun au....slugi la base.
  • ROBERT12 ROBERT12
    Bineinteles ca csm-ul se baga imediat peste cei care le dezvaluie marsaviile facute cu stiinta tatucii.ca fara el nici un fir de praf nu se misca.sa le fie rusine frate justitia trebuie sa fie impartiala nu sa slugareasca pe patronul absolut.
  • rolls rolls
    zau, ma?
  • ROYCE ROYCE
    CEI DIN CSM SUNT FOARTE DERANJATI DE FAPTUL CA POSTUL ANTENA 3 DIVULGA TOATE ILEGALITATILE ACESTORA.

Trimite un comentariu

sus