Skip to main content

11 Iulie. Şeful Antena TV Group cere în instanţă ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara

 

sorin-alexandrescu-2
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

ALEXANDRESCU VREA SĂ POATĂ PĂRĂSI ŢARAJudecătoria Sectorului 1 a dezbătut ieri cererea directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, de ridicare a interdicţiei de a părăsi ţara, scrie DailyBusiness.ro. Interdicţia i-a fost impusă lui Alexandrescu pe 6 iunie, atunci când Tribunalul Bucureşti a decis eliberarea să din arest. Potrivit DNA, în perioada 16 aprilie - 24 mai, Sorin Alexandrescu, director general al Antena TV Group, l-a ameninţat pe Ioan Bendei, administrator la RCS&RDS, că va începe o campanie media compromiţătoare împotriva să, dacă nu semnează în numele companiei RCS/RDS un contract având ca obiect retransmisia şi distribuţia prin satelit a programelor aparţinând Antena TV Group.

Şeful Antena TV Group cere în instanţă ridicarea interdicţiei de a părăsi ţara


PUBLICITATEA STRADALĂ ARE O NOUĂ LEGE. Legea nr. 185 privind amplasarea şi autorizarea mijloacelor de publicitate a intrat în vigoare luni, 8 iulie, reglementând pentru prima dată într-o manieră unitară piaţa de publicitate stradală din România, scrie DailyBusines.ro.
În cazul structurilor fără fundaţie, amplasarea este permisă în cadrul unor campanii publicitare sau activităţi de promovare de maxim 30 de zile, desfăşurate pe domeniul public sau pe proprietarea privată a persoanelor fizice sau juridice, scop în care autorităţile administraţiei publice locale vor emite, la cerere, avize pentru publicitate temporară. Valabilitatea avizului este de maxim 30 de zile, cu posibilitatea de a fi prelungit o singură dată, cu o perioadă cel mult egală cu cea stabilită iniţial.
Atenţie deosebită trebuie acordată perioadei foarte scurte în care operatorii de publicitate şi celelalte persoane care activează în domeniul publicităţii stradale trebuie să se conformeze noilor reguli impuse de Lege, anume până cel târziu la 1 ianuarie 2014.
Noua lege a publicităţii stradale. Care sunt regulile şi dificultăţile de implementare


HBO PREGĂTEŞTE UN SERIAL ROMÂNESC PENTRU TOAMNĂ. Filmările pentru serialul de ficţiune "Rămâi cu mine" s-au încheiat miercuri dimineaţă, producţia din distribuţia căreia fac parte Cosmina Stratan, Andi Vasluianu şi Stela Popescu urmând să aibă premiera pe HBO în luna noiembrie, scrie Mediafax.
Proiectul "Rămâi cu mine" va intra în faza de postproducţie. Premiera serialului va avea loc în noiembrie 2013, precizează HBO România. "Rămâi cu mine" este cel de-al doilea serial de ficţiune realizat de HBO Europe în România.
S-au încheiat filmările pentru serialul "Rămâi cu mine", care va avea premiera în noiembrie pe HBO - FOTO


MAFIA NIPONĂ ARE UN ZIAR. Yakuza, sindicatul crimei organizate din Japonia, şi-a lansat propria publicaţie, care include şi o rubrică dedicată poeziei, scrie Mediafax.
Potrivit mai multor ziare japoneze, primul număr al publicaţiei Yamaguchi-gumi Shinpo - Gazeta clanului Yamaguchi, unul dintre cele mai puternice şi importante din Japonia - a fost lansat de curând.
În mod previzibil, publicaţia nu se găseşte la chioşcurile de ziare obişnuite, însă cei circa 28.000 de membri ai clanului au primit acest prim număr, de opt pagini, al cărui editorial este scris de şeful grupării, Kenichi Shinoda, cu scopul de a ridica moralul "trupelor" sale.
Mafia japoneză şi-a lansat propria publicaţie, cu o rubrică dedicată poeziei

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus