Skip to main content

26 Iulie. UEFA a deschis o anchetă în cazul Meme Stoica: „Nu e posibil aşa ceva“

 

MM Stoica

Publicitate

MM STOICA, ANCHETAT DE UEFAUEFA a anunţat, azi, pe site-ul oficial, că a deschis proceduri disciplinare legate de incidentul din Macedonia în care MM Stoica a agresat echipa ProTV, relatează Adevărul şi Evenimentul zilei. Incidentele vor fi analizate la 22 august, în şedinţa Comisiei de Disciplină.
“Nu este posibil aşa ceva, am rămas uluit când am auzit că Steaua susţine că antrenamentul nu trebuie să fie deschis presei. Eu de ce sunt aici, nu e meci sub egida UEFA? Regulamentul e unul singur“, a afirmat Mark Blackborne, Delegatul UEFA la meciul de la Skopje.


Pe lângă faptul că i-a agresat verbal pe jurnaliştii Pro TV, Mihai Stoica a mai comis o mare greşeală, managerul roş-albaştrilor a decis să închidă şedinţa de pregătire de dinaintea meciului, evacuându-i pe reprezentanţii presei.
Steaua „tremură“ din cauza lui Mihai Stoica. UEFA a deschis o anchetă după comportamentul huliganic al lui Meme: „Nu e posibil aşa ceva“


PONTA, DESPRE GÂDEA. Premierul Victor Ponta a refuzat să comenteze privind ancheta penală de la postul de televiziune Antena 3, spunând doar că îi apreciază foarte mult pe jurnaliştii care lucrează aici, în frunte cu directorul Mihai Gâdea, scrie Evenimentul zilei.

"Nu am voie să comentez anchete penale, pot doar să vă spun că în continuare îi consider şi pe domnul Gâdea şi pe ceilalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi o să particip cu mare plăcere, ca întotdeauna, la emisiunile lor. Despre anchete penale nu am voie să vorbesc", a spus Victor Ponta, iERI, la Sibiu, citat de Agerpres.

Ponta, despre prezenţa lui Gâdea şi Ciuvică la DNA: Nişte jurnalişti extraordinar de buni


CLIENŢII ORANGE TV. Compania Orange estimează că va avea până la sfârşitul anului 2015 un număr de 300.000 de abonaţi la platforma de satelit Orange TV, recent lansată în România, scrie Mediafax, care citează broadbandtvnews.com.

În prezent, compania Orange are un număr total de 6.164.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune (operate la nivel internaţional sub denumirea Orange TV), faţă de 5.506.000 abonaţi, cu un an în urmă.
Cei mai mulţi dintre aceştia sunt în Franţa, unde Orange are 5.322.000 de abonaţi la serviciile sale de televiziune prin satelit şi IPTV.
Orange estimează 300.000 de abonaţi pentru platforma sa TV din România, până la sfârşitul lui 2015


ACŢIUNILE FACEBOOK, ÎN CREŞTERE. Facebook a avut în trimestrul doi venituri de 1,81 miliarde de dolari, în urcare cu 53% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut, şi un profit net de 333 milioane de dolari, rezultate care depăşesc estimările analiştilor şi confirmă strategia companiei de a investi masiv în servicii mobile, scrie Mediafax.
Profitul vine după o pierdere de 157 milioane de dolari în perioada similară a anului trecut.
Acţiunile Facebook sunt în creştere cu 26%, la 33,45 dolari pe unitate, după un avans de până la 27% înregistrat la începutul tranzacţiilor de la bursa din New York, ca urmare a rezultatelor financiare peste aşteptări din trimestrul al doilea, relatează MarketWatch.
Afacerile Facebook au crescut cu peste 50%. Ce profit a înregistrat compania condusă de Mark Zuckerberg

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Scarface Scarface
    da,da..sigur va avea 300.000 de abonati... :)))

Trimite un comentariu

sus