Skip to main content

3 Iulie. Forbes: Intact are o cotă de piaţă mai mare decât Pro

 

televizor

Publicitate

COTELE DE PIAŢĂ ALE INTACT ŞI PRO. Grupul televiziunilor Intact (Antena TV Group şi Antena 3) a înregistrat în luna iunie o cotă de piaţă de 22,57% la nivel urban (all day), desprinzându-se de grupului Pro TV S.A., cu o cotă de 20,44%, scrie Forbes.ro. Canalul Pro TV a rămas liderul audienţei, cu 14,26 market-share, în timp ce Antena 1 a avut o cotă de vizionare de 13,61%.

Cota cumulată a grupului Intact a crescut în iunie cu 1,15 puncte procentuale (urban, all day), în timp ce trustul concurent Pro TV S.A. a pierdut 0,47 puncte procentuale. Ecartul dintre cele două grupări a crescut în iunie, în favoarea Intact.


Antena 1 a avut un timp de vizonare la acelaşi nivel ca cel din luna precedentă, în timp ce Antena 3 a obţinut o cotă de 6,5%, mai mare cu 0,84 puncte procentuale, în urban.
Cota de piaţă în iunie a canalul Pro TV s-a diminuat cu 0,42 puncte procentuale faţă de luna mai. Acasă TV şi-a conservat cota de piaţă: 3,78% (o scădere de doar 0,08 puncte procentuale).
Intact a câştigat un punct, Pro TV S.A. a pierdut jumătate de punct


EMISIUNE NOUĂ LA TVR. TVR 1 a anunţat că începând de sâmbătă, 6 iulie, de la ora 9.30, va difuza săptămânal emisiunea „Dimineata Zurli”, dedicată întregii familii, prezentată de Mirela Retegan. Dimineaţa Zurli este un show autohton de family entertainment interactiv, din care nu vor lipsi invitaţi celebri - personalităţi cunoscute din lumea filmului şi a televiziunii, din muzică, politică sau presă, care, dincolo de orice statut public, sunt părinţi.

TVR lansează sâmbătă o emisiune de familie


TRIBUNE VA DEŢINE CELE MAI MULTE POSTURI TV DIN SUA. Grupul de presă american Tribune a anunţat că va cumpăra 19 televiziuni locale de la Local TV Holdings LLC, pentru o sumă de 2,73 miliarde de dolari, în urma acestei tranzacţii, Tribune devenind cel mai mare proprietar de staţii TV din Statele Unite ale Americii, scrie DailyBusiness.ro.
Totodată, această tranzacţie vine în contextul în care grupul Tribune încearcă să îşi vândă divizia de publishing. Tribune a anunţat, în februarie, că intenţionează să vândă opt dintre publicaţiile pe care le deţine, între care se număra The Los Angeles Times şi Chicago Tribune.
Grupul de presă Tribune devine cel mai mare proprietar de staţii TV din SUA


ROBERT IGER VA MAI FI CEO LA DISNEY ÎNCĂ 3 ANI. Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016, a anunţat luni, într-un comunicat, grupul de media şi divertisment american.

Unul dintre administratorii independenţi ai Disney, Orin Smith, a justificat decizia de a prelungi mandatul lui Iger prin rezultatele excepţionale obţinute de companie în perioada în care s-a aflat la conducere şi dorinţa de a continua strategia grupului.
Robert Iger şi-a prelungit mandatul de CEO al Walt Disney Co. până în 2016

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Shultz Shultz
    E de apreciat faptul ca, in ciuda atacurilor, posturile trustului Intact si-au mentinut pozitia pe piata media!!!
  • Alexx Alexx
    Ce vorbesti, smekerika??? Va sa zica atunci cand pro(s)tv era pe primul loc, erau bune audientele, toata ziua te laudai cu ele pe site-ul asta, acum nu mai sunt bune??? Saracii prostevisti, timpul frumos nu-i lasa sa se uite la Cocalar TV? Nu vrei tu, expertu' lu' peste, sa comanzi niste vreme urata, cu tunete si fulgere, sa stea cocalarii in casa, sa se uite la prostv???
  • Alexx Alexx
    Si tu esti doar un lingau disperat, platit de Sarbu, in loc sa-si plateasca datoriile uriase! Pro-ul e in moarte clinica, nu va mai ajunge grupul Intact niciodata, oricat i-ar ridica unii osanale! Antenele sunt romanesti, nu posturi de propaganda americana ca prostv!
  • Expertul, Expertul,
    audientele kantar media nu sunt corecte! pe 1 mai toate televiziunile au obtinut audiente mai mici scazand datorita vacantei si timpului frumos numai mizeria antena 1 a crescut brusc contrar trendului. daca ne luam dupa cantar media romanii au sarbatorit 1 mai calare pe televizor! vizionand antena jeg1!
  • Expertul, Expertul,
    vorbesti doar prostii! protv nu are datorii la stat.
  • Expertul, Expertul,
    @IuliaBadescu, esti doar o sclava pe plantatia antena jeg tv!
  • mad79 mad79
    Si la Intact sunt datorii nu iti fie teama,dar sunt sterse,la fel de subit,cu ajutorul unor dosare(vezi cazul RCS)!
  • mad79 mad79
    Forbes nu e editat de Intact in Romania?
  • Axel Axel
    Bine punctat iulia! Cu toate ca imaginea trustului intact are mult de suferit din cauza acuzatiilor nefondate si fabricate peste noapte, acestia reusesc de fiecare data sa fie pe primul loc. Asta denota faptul ca sunt cu adevarat profesionisti si ca stiu sa isi faca treaba ca la carte, fapt ce supara diversi dubiosi, asa apar si acuzatiile. Sa le uram succes si s-o tina tot asa!
  • Da dar... Da dar...
    Da dar cum se face ca PRO-ul cu de 2 ori mai multi bani din publicitate aduna din cand in cand datorii la stat de milioane si datoriile alea sunt sterse subit, ca printr-o minune? Ce misto e cand ne dam destepti, aproape ca nu mai incapem in noi.
  • Si pe tine? Si pe tine?
    Pe tine ce jeg te-a scos la munca? Din moment ce vorbesti de un sistem banuiec ca il si practici, nu vorbesti asa din auzite. Ca poate esti surd de urechi si ai auzit prost. Eu chiar sunt platit sa ma iau de tine si cu niste baieti aicea si-mi mai dau 100 de lei: Zi ba de ala ca-i al naibi de cunoscut si ne face de ras. Mi zi ba de ala, ala anonim ba ... si mai iau 100 de lei. Uite mi-au mai dat inca 100 de lei sa si rad de tine :)))
  • Da prietene Da prietene
    Banuiesc ca tu esti chiar mai bun decat aia enumerati. Romanu se pricepe la toate, el fiind brutar isi permite chiar sa comenteze un fotbalist sau un academician. Ce ba, ala e un penibil, si-si mai sterge sudoare de pe frunte cu o mana de faina ...
  • Exact Exact
    Daca stiu sa-ti spuna, sa aflam si noi. banuiesc ca nu e un secret atat de mare incat sa-ti pierzi vietisoara daca il divulgi! Ce-mi e sila de astia care vor sa para smecheri dar nu stiu de capul lor.
  • Iulia Badescu Iulia Badescu
    Este de laudat faptul ca Intact a reusit sa creasca in pofida faptului ca au fost atacati si implicati in scandaluri pe nedrept. Felicitari Intact!
  • Ne0 Ne0
    Cum se face ca Intact-ul este peste Pro, iar banii din publicitate sunt de doua ori mai multi la Pro in fiecare an?

Trimite un comentariu

sus