Skip to main content

AUDIENŢE DE WEEKEND. Fotbalul bate filmul, Jackie Chan scufundă Vedetele la apă

 

Foto: AFP/Mediafax Foto
Foto: AFP/Mediafax Foto

Publicitate

RATING. Câţi români s-au uitat la televizor în weekend şi ce au ales? Weekendul trecut a început cu un „meci” între Poli Timişoara-Dinamo, pe Antena 1 şi filmul de acţiune Stealth, de pe Pro TV. Sâmbătă, Cenuşăreasa animată s-a luptat cu Las fierbinţi, iar duminică, Antena 1 a lansat Vedetele la apă pentru a-l bate pe Jackie Chan. Cine a învins?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva din audienţele sfârşitului de săptămână:

Vineri: Fotbalul bate filmul

Seara de vineri a fost a Antenei 1. Meciul Poli Timişoara – Dinamo a strâns peste 900.000 de români în fiecare minut, dintre care aproape 600.000 din oraşe. Cu filmul de acţiune Stealth, Pro TV a fost în urma Antenei 1.

Pro TV a stat mai bine pe segmentul comercial: 260.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani a avut Pro TV (4,7 rating), faţă de 218.000 Antena 1 (3,9 rating).

Audienţa posturilor TV pe intervalul partidei Poli Timişoara – Dinamo:

NATIONAL URBAN
Antena 1 910.000 telespectatori pe minut (4,8 rtg) 591.000 (5,6)
Pro TV 819.000 (4,3) 446.000 (4,2)

Sâmbătă: Românii „au ars-o pe comedie”

Antena 1 şi Pro TV s-au luptat în filme sâmbătă seara: desene animate Cenuşăreasa versus Las Fierbinţi. Rezultatul? Peste un milion de români media Las fierbinţi, dintre care 560.000 din oraşe. Cenuşăreasa a fost cu câteva sute de mii de telespectatori în urmă.

NATIONAL URBAN
Las fierbinti Pro TV 1.053.000 telespectatori pe minut (5,5 rtg) 566.000 (5,4)
Cenusareasa Antena 1 659.000 (3,5) 387.000 (3,7)

Duminică: Jackie Chan a scufundat Vedetele la apă

Show-ul de vară al Antenei 1 Vedete la apă a fost faţă în faţă cu Spionul din vecini Jackie Chan (Pro TV) duminică seara. Câştigător a ieşit Jackie Chan, cu o diferenţă mai mare la publicul de la nivel naţional.

NATIONAL URBAN
Spionul din vecini Pro TV 1.380.000 telespectatori pe minut (7,3 rtg) 774.000 (7,4)
Vedete la apa Antena 1 1.088.000 (5,7) 712.000 (6,8)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    Nu stiu de ce ti se pare asa incredibil ca romanii se uita la Las Fierbinti. In ultima instanta, dupa parerea mea e un serial de comedie foarte bun care prezinta realitatile cotidiene ce se petrec in mediul rural. In ceea ce priveste PPDD-ul sunt in asentimentul tau, nu avea ce cauta un astfel de partid in parlament. Acest lucru s-a produs datorita lipsei crase de cultura, a faptului ca multi se lasa prostiti ca li se vor da milioane de Euro daca Diaconescu ajunge presedinte. Insa pana la urma nici romanii care l-au votat nu sunt de blamat, atat timp cat guvernul Ponta i-a dat vot de incredere lui Diaconescu crezand ca acesta va cumpara Oltchim. Macar ei puteau apela la servicii secrete, si alte surse din care sa isi dea seama ca asta n-are bani sa cumpere. Romanii care l-au votat insa au pus botul si datorita nemultumirilor acumulate ani de zile impotriva PDL-ului, satui de FSN si PDSR....si au cautat o alternativa. La fel cum s-a intamplat acum ani buni cand PRM a luat multe procente iar Vadim a ajuns in turul doi cu Iliescu. Revenind la Las Fierbinti, sincer mi se pare mai ok sa te uiti la acest serial, care oricum stii ca e fictiune, satira, decat sa dai pe Antena 1 si vezi Acces Direct cu toti ciudatii si toate scandalurile stupide prezentate zilnic pentru intoxicare, pe Kanal D unde o vezi pe Viorica de la Clejani mare prezentatoare, emisiuni tampite in care totul e regizat sau la stiri pe orice canal vrei unde vezi crime, violuri si mai ales circul ieftin din politica romaneasca, cum suntem furati pe fata si nu le pasa de cei care i-au ales. Daca renuntam si la comedie...ce ne mai ramane?
  • adi adi
    1.000.000.de oameni in tara asta se uita la Fierbinti ? Partidul lui Dan Diaconescu intra in parlament ? In aceste conditii tara asta o duce chiar bine!Viitorul insa ....vai de copiii nostri!!! Nepotii ?Sa in cautam prin Congo!
  • mile mile
    pai de ce nu te uiti la tvr , ei si au pierdut telespectatorii de cand au vrut sa fie culturali
  • geo geo
    interesant si trist in acelasi timp; JChan reuseste sa bata Vedetele balacite ale Antenei 1...era interesant de vazut pe unde s-au "inecat" cei la TVR care cheltuie bani foarte multi la Mamaia pentru o audienta minuscula pe cele 2 programe...cred ca daca difuzau the best "O data in viata", si in reluare, obtineau un rating mai bun...

Trimite un comentariu

sus