Skip to main content

AUDIERI. Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, declaraţii la DNA

 

Sursa foto: EVZ.ro
Sursa foto: EVZ.ro

Publicitate

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu s-au prezentat, astăzi, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, scrie Mediafax.

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu au venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în jurul orei 9.45 şi nu au făcut nicio declaraţie.

Chiar în momentul în care se afla la DNA, din partea Cameliei Voiculescu, preşedintele Intact Media Group, a fost remis presei un comunicat în care aceasta acuză "lupta politică a regimului Băsescu".

De asemenea, Camelia Voiculescu arată, în comunicatul citat, că "nu există niciun cap real de acuzare" împotriva sa sau a membrilor familiei sale.

Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV. Alexandrescu are interdicţie de a părăsi ţara.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • raducu raducu
    nu se mai opreste politia politica a tiranului pana nu le inchide gura la toti care nu ii mai suporta mizeriile si abuzurile. acu insceneza santaje la fel de reale cum era turcescu colonel sau cartianu scriitor.
  • cristina cristina
    Cum spuneam si in alta postare de pagina de media .Refuz sa cred ca Royce este imbecil . El doar papa banii familiei Voiculescu .Daca o face benevol si inghite toate minciunile promovate de antena 3 este grav.Inseamna ca sunt mai mult de 4 milioane de prosti in tara asta ( votantii uslamistilor )
  • sasca sasca
    Audieri peste audieri și dosare peste dosare toate doar ca sa dezbine familia Voiculescu de care turnătorul de la Cotroceni nu își poate face "treburile"
  • george george
    daca ne aducem aminte de cazul Seres atunci cred ca se poate deduce clar ca pt cei in cauza este un model de business. pacat ca cei santajati pana acum, si chiar exista, nu ies in fata sa le dea lovitura de gratie.
  • Axel Axel
    Iar? Pai de ce i-au mai chemat din nou? Pentru ce? O lungesc cu cazul asta degeaba pe banii nostri. Oamenii sunt nevinovati, s-a demonstrat asta deja.
  • Rolls Rolls
    Royce, tu esti hidrocefal. Daca mai iei parte la comentarii fa-o cu fesul pe cap si fara sa stai in curent, asa cum te-a invatat mama ta. Altfel, risti sa iti pocneasca vreo vena. Cum ar zice sefa ta, Cameluta Voiculescu ”...tre’ să ai super grijă”.
  • Royce Royce
    Lucrurile sunt extreme de clare in acest dosar. Atat Camelia Voiculescu, cat si Sorin Alexandrescu nu au nici cea mai mica legatura cu povestea santajului.

Trimite un comentariu

sus