Skip to main content

Naşul TV, amendat cu 10.000 de lei pentru publicitate mascată

 
moraru 10 tv
moraru 10 tv

nasulNaşul TV, postul de televiziune controlat de Radu Moraru, a fost sancţionat cu o amendă de 10.000 de lei pentru promovarea unor produse naturiste în defavoarea celor aleopate în două ediţii ale emisiunii Istoria Medicinei, din 3 şi 25 mai.

Publicitate

Canalul TV a fost sancţionat şi pentru publicitate mascată la Dacia Plant, companie de produse naturiste.

În timpul emisiunii s-a vorbit despre efectele terapeutice ale produselor naturiste asupra unor afecţiuni grave, precum cancerul de prostată.

“Chiar nu sunteti conştienţi de gravitatea situaţiei, nu vi se pare că este foarte grav?”, l-a întrebat Florin Gabrea, membru CNA, pe Andi Râpan, directorul executiv al postului Naşul TV.

Cum a apărat Andi Râpan cauza postului Naşul TV?.

“Postul nostru are o acoperire foarte restrânsă, de doar 25%, deci nu cred că este o problemă foarte gravă dat fiind faptul că emisiunea are o audienţă mică. Vom intra în legalitate. Este prima oară când suntem convocaţi aici. Nu am avut reclamaţii pe emisiunile de nişă”, a spus Andi Râpan.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • taca taca
  Stiati ca?
  ''marea televiziune'' marca Nasul tv angajeaza cameramani fara carte de munca, ci doar ocazional pe drepturi de autor, face colaborari si da tepe, iar salariile nu se dau niciodata la timp?
  Cei in drept ar trebui sa faca curatenie pe piata audiovizualului de asemenea specimene tv.
 • mariana mariana
  adi, esti cu creerul spalat de closetul3 a securistului felix, vezi ca acolo gasesti tumulta"informatie"de la vitanjele; gidea, badea, ursu, stanciu si alte hahalere.
 • galbenelul galbenelul
  Pai de ce e mascata publicitatea? E chiar pe fata. Si nu doar la emisiunea asta. E o regula la Nasul TV. La emisiunea patronului, de exemplu, am vazut, intr-o seara, cum isi promova unul mierea de albine. Se intampla si la Cartianu, tot pe zona de medicina naturista.
 • cristina cristina
  chiar atat de prosti pot fi romanii ? Tu andy pari unul din cei 4 milioane de prosti votanti usl .
 • Nasty Nasty
  La mine e in afara telecomenzii, pentru ca nu-i transmis de compania de cablu ;-))
 • adi adi
  la mine, Nasul TV este in capatul telecomenzii, nu ajung niciodată la el
 • kostas kostas
  exact cum ai remarcat , de prosti ce sunt
 • adi adi
  Traieste din banii PDL cum altfel?
 • geo geo
  Astia de la Nasu chiar recunosc, in prostia lor, ca nu se uita nici draku la emisiunile lor. Nu ii inteleg de ce mai continua, daca nu prea au privitori...

Trimite un comentariu

sus