Skip to main content

Nepoata lui Carlos Santana susţine echipa TVR 2 în competiţia Vara pe val

 
Renee pe plaja
Renee pe plaja

Renee pe plajaNepoata lui Carlos Santana, Renee Santana, a decis să lase plaja din Mexic pentru cea din România şi să susţină echipa TVR 2 în competiţia Vara pe val. Renee a fost finalistă în Selecţia Naţională Eurovision 2013.

Publicitate

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J4DWcv-KTUI

"Renee Santana ar fi trebuit să participe încă de la prima transmisiune a programului Vara pe val, numai că vulcanul Popocatepetl, al doilea cel mai înalt munte din Mexic, şi-a intensificat activitatea. Emisiile de cenuşă au fost atât de mari încât autorităţile au emis cod galben de alertă, care precede măsurile de evacuare a populaţiei. Zeci de zboruri au fost anulate, întârziind, astfel, cu câteva zile, sosirea artistei în România", se arată într-un comunicat al TVR.

Despre Vara pe val:

Postul public vine, pentru perioada de vară, cu un format mai puţin obişnuit: o competiţie între propriile posturi. TVR 1 şi TVR 2 vor avea fiecare, zi de zi, trei transmisiuni în direct de la malul mării, dimineaţa, la prânz şi seara. La sfârşitul fiecărei săptămâni, timp de două luni, o echipă va câştiga concursul.

Fiecare tronson orar va avea un format anume (matinal dinimeaţa, reality show după amiaza şi divertisment seara).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus