Skip to main content

(P) Vineri, primul Black Friday cu rochii de mireasă. Reduceri de până la 90%!

 

Publicitate

(P) MIRESE, LA START! De la 17 milioane de 1,7 milioane! Este doar una dintre reducerile de la primul Black Friday cu rochii de mireasă. Este organizat vineri, 5 iulie, de către Mariage Fest, la Palatul Ghika.

Peste 500 de modele de rochii de mireasă sunt reduse cu până la 90% la primul Black Friday de acest fel.

Cele mai multe dintre modele, care aveau în mod normal un preț între 15 și 30 de milioane de lei se vor vinde la Black Friday cu prețuri înte 1,5 și 3 milioane!

Evenimentul începe vineri, 5 iulie, la Palatul Ghica. Startul se dă la ora 17.00, iar reducerile se mențin până la miezul nopții. Multe mirese din țară au confirmat deja prezența, spun inițiatorii evenimentului, Mariage Fest, organizator al Târgului Național de Nunți.

PRESA, așteptată de joi

Pregătirile pentru Weddings Black Friday încep de joi, când etichetele sunt efectiv actualizate cu prețurile reduse, iar rochiile sunt sortate și aranjate.

Și jurnaliștii sunt așteptați la eveniment.

Vineri, 5 iunie, la Palatul Ghika, de la ora 17.00, nu ratați primul Black Friday cu rochii de mireasă din România.

 

În America, astfel de evenimente sunt deja o tradiție. Viitoarele mirese se înghesuie pentru a prinde reduceri. Câteva imagini sunt relevante:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ideea e buna dar organizarea e lamentabila! Nu exista aerisire coresp.cand astepti la etj 1...efectiv sa lesini. Dar n-ai unde sa cazi-se calca femeile in picioare.
    Trebuia alta locatie, disciplinat, cu programare exacta. Au venit oameni si din tara sa cumpere...pomul laudat!

Trimite un comentariu