Skip to main content

PREMIERE DE VARĂ. Antena 1, lider cu Splash – Vedete la apă. Interes scăzut pentru Vara TVR-ului

 
pepe-vedete-la-apa_Antena1
pepe-vedete-la-apa_Antena1

pepe-vedete-la-apa_Antena1

Publicitate

AUDIENŢE. Debut pe primul loc pentru Splash – Vedete la apă, show-ul de vară prezentat de Pepe la Antena 1. Emisiunea care a avut premiera aseară a condus topul audienţelor pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial.

În schimb, Vara pe val, proiectul de vară al TVR, care a debutat tot ieri, a trecut aproape neobservat, cu un TVR1 pe locurile 8-10 în topul audienţelor.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele celor două premiere:

Pepe pe primul loc

Antena 1 merge, pe vară, pe Splash – Vedete la apă, un format cu vedete, prezentat de Pepe. Prima ediţie a fost pe primul loc, peste filmul Regatul cerului, de pe Pro TV, cu Orlando Bloom.

NAŢIONAL. Splash – Vedete la apă a fost văzut, în fiecare minut, de peste 1,5 milioane de români. Antena 1 a fost pe primul loc, urmată de Pro TV, la aproape 300.000 de telespectatori în urmă.

URBAN. Peste 1,1 milioane de telespectatori ai show-ului de pe Antena 1 au fost din oraşe. Pro TV, pe locul second, a avut cu 300.000 de telespectatori mai puţin şi la oraşe.

SEGMENTUL COMERCIAL. Antena 1 a fost pe prima poziţie, cu Splash, şi pe segmentul comercial: 573.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut (10,3 rating). Diferenţa faţă de Pro TV a fost mai mică: Pro-ul avea 542.000 de persoane din targetul comercial pe intervalul Splash (9,7 rating pe segment).

Audienţa posturilor TV duminică, 7 iulie, pe intervalul emisiunii Splash – Vedete la apă:

NATIONAL URBAN
Antena 1 1.566.000 telespectatori pe minut (8,2 rtg) Antena 1 1.102.000 (10,5)
Pro TV 1.284.000 (6,8) Pro TV 806.000 (7,7)
Acasa TV 708.000 (3,7) Antena 3 333.000 (3,2)
Kanal D 663.000 (3,5) Kanal D 281.000 (2,7)
Antena 3 474.000 (2,5) Acasa TV 251.000 (2,4)

Proiectul TVR Vara pe val, pierdut în larg

Echipele TVR 1 şi TVR 2 se întrec în această vară în trasmisii de pe litoral, în proiectul Vara pe val. Lansarea programului, tot duminică seară, în acelaşi timp pe TVR 1 şi pe TVR 2 nu i-a impresionat pe români.

TVR 1. Vara pe val de pe TVR 1 a fost văzută de 234.000 de români pe minut (locul opt, cu 1,2 rating). Dintre aceştia, 88.000 erau din oraşe (poziţia a zecea în clasamentul audienţei, cu 0,8 rating).

TVR 2. Aceeaşi emisiune Vara pe val a fost dată, simultan, şi de TVR 2. Un număr de 165.000 de români au văzut show-ul programat undeva de la 22.00 până după miezul nopţii (locul 11). Numărul orăşenilor care au stat pe TVR 2 a fost modest: 60.000, adică 0,6 rating şi locul 14 în top.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximus Maximus
    Am lasat 2 comentarii si mi se pare foarte urat ca doar unul sa-mi fie aprobat in conditiile in care primesc aprobare toate mizeriile gen: "Ceva nou pe naiba sa te ia, prostalaule !
    E o varza de emisiune manelista, asa cum e si creierul tau." sau "o emisiune de tot rasu, in 2 ore au sarit 8 prosti in apa, sarituri tampite, o emisiune pentru cretini sau manelisti cu bacu luat la Bolintineanu" si nu e prima data. Sper totusi sa ma insel si moderatorul sa fie cat de cat impartial.
  • Maximus Maximus
    Amice, e o vorba: cine spune ala e. Mi se pare ca esti si cam impertinent.
  • Maximus Maximus
    Invata mai intai sa scrii corect gramatical. Ala unu' era Tavi Colen(ex. trupa Talisman daca ai auzit de asa ceva si nu ti-au spalat manelele creierasul chiar de tot) si avea scris patratele cu markerul pentru ca era o gluma sau hai, autoironie(trebuie sa ai un minim de inteligenta sa intelegi notiunea ca gluma si autoironie). Deoarece in ultima vreme omului i-a cam placut sa manance si a cam facut burta, adica un biloi, nu patratele atunci si le-a desenat!!

    Daca vine vorba de sarituri, asta e un show de televiziune, cu vedete de teelviziune(nu sportivi profesionisti) care au mai sarit in apa sau nu si ideea e urmatoarea: sa te razi/ sa te dixtrezi, sa te relaxezi privindul. Daca vrei sa comentezi un concurs de sarituri in apa, inveti niste notiuni de specialitate, eventual sa le si faci si cand stai cu tartita pe scaun si te uiti la TV nu vezi Splash, vezi un concurs de sarituri in apa pe Eurosport.
  • cristi cristi
    Bai desteptule ( Unu ) vezi ca nu esti la maica-ta pe tarla sa injuri tu pe cine vrei. Vorba lui Raul daca nu iti convine, schimba, oricum e un show frumos , multe vedete, e pentru petrecerea timpului liber. Felicitari celor de la a1 pentru formatele straine pe care le-au cumparat, barem sa mai vedem si noi altceva ca de Romanii au talent m-am cam saturat.
  • Alexx Alexx
    Si ce vezi, ma rog, la Serviti, va rog??? Pe Tonciu cu nasul ei de 2kg, pe Sensuala cum bombane tot timpul si pe nea Marin care fuge ca prostu' dupa toti? Cu cat va plateste Sarbu sa ii laudati mizeriile alea de emisiuni?
  • anca anca
    Multi vad putini cunosc si toti prostii comenteaza. Emisiunea este produsa dupa o licenta Eyeworks. Showul este foarte nou, a facut senzatie worldwide si e meritul Antenei 1 ca a avut curajul sa il produca. Eram curioasa daca va reusi cineva sa gaseasca in Romania un bazin care sa arate ca cele din afara.
  • alex alex
    ..Doar gen de emisiune cu zeci de vedete invitate stiu sa faca...?? Stiu ca doar asa mai reusesc sa faca ceva rating..!! Ce-au ajuns si astia !!!! Ca in rest s-a vazut de ce sunt "in stare" in materie de rating. ChiX Factor , Stop cheful , Romania falseaza.... si in competitie directa cu emisiunile Pro-tv ..
  • Andrei Andrei
    Acum întrebare pentru Felixieni....!
    Ce va plăcut vouă la prima ediție din vedete la apa?
    Fundul lui Crudu?, sariturile in apa de parca ii impingea cineva de la spate?, decolteul lui Andreea balan?, sau sigla antena 1 ?
  • Raul Raul
    gusturile nu se discuta. si dupa comentariul tau ai mai putina minte ca unu de la Bolintineanu :)
  • Raul Raul
    nu-ti convine emisiunea? schimba postul
  • Jurevycius Jurevycius
    o emisiune de tot rasu, in 2 ore au sarit 8 prosti in apa, sarituri tampite, o emisiune pentru cretini sau manelisti cu bacu luat la Bolintineanu
  • Unu Unu

    E o varza de emisiune manelista, asa cum e si creierul tau.
  • iulian28 iulian28
    Serviti va rog- care va fi iar si iar si iar vara adta la pro tv...e cam expirata ca emisiune.Ma asteptam la ceva mai bun de la pro tv dar se pare ca e criza si la ei.Si se merge pe ideea ca merge si asa...
  • Ne0 Ne0
    @sasca, raducu, Stancu, alexx..., voi cititi ce scrieti pe aici? Nu va este greata, scarba. Cred ca si Voiculescu se mira de zelul vostru! Ce tampenii puteti scrie si cat tupeu de NESIMITI aveti!
  • Unu Unu
    Cred ca e sarcina de serviciu ca fiecare angajat sa scrie un comentariu pozitiv despre balaria aia de emisiune ! :)))

Trimite un comentariu

sus