Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport îi cere scuze lui Piţurcă lângă un interviu cu... Piţurcă

 
Capturaţi ecranul complet 29.07.2013 121145.bmp
Capturaţi ecranul complet 29.07.2013 121145.bmp

Capturaţi ecranul complet 29.07.2013 121145.bmp

Publicitate

ProSport continuă subiectul Steaua cu un interviu cu selecţionerul Victor Piţurcă. Pe aceeaşi pagină cu interviul este publicat şi un scurt text, intitulat „Scuze pentru Piţurcă", în care conducerea editorială îşi prezintă scuze publice pentru nişte articole apărute în urmă cu un an.

Textul, în continuare:

„Conducerea editorială a cotidianului „Pro Sport" consideră un gest firesc acela de a prezenta scuze publice selecţionerului echipei naţionale, Victor Piţurcă.

În urmă cu mai bine de un an, redactorii noştri inserau în câteva articole publicate de ProSport faptul că unele convocări de jucători nu ar fi fost făcute respectându-se criteriul valoric, ci pe baza unor interese derivate din prezumtive legături de afaceri cu anumiţi preşedinţi de club.

Domnul Piţurcă a decis să ne acţioneze în judecată, considerându-se calomniat şi jignit. Trebuie să admitem că materialele publicate la acea vreme nu pot fi susţinute cu dovezi, iar publicarea articolelor a reprezentat o eroare. Ne pare sincer rău dacă demersul nostru a adus atingere imaginii şi demnităţii selecţionerului, lucru pe care nu l-am intenţionat în niciun moment.

Apreciem gestul selecţionerului de a veni în întâmpinarea solicitării noastre şi de a accepta reconcilierea, pe care cu sinceritate o dorim transformată într-un parteneriat, bazat pe respect reciproc, asigurându-l, totodată, de susţinerea noastră firească pentru echipa naţională.”

Alte titluri din presa de astăzi:

  • România liberă publică un nou interviu cu Traian Băsescu, la nici două săptămâni de la un altul, în care vorbea despre relaţia Moldova - Rusia. „În afacerea Hayssam, Ponta are nişte schelete în dulap”, declară Traian Băsescu.
  • Evenimentul zilei este tot pe urmele lui Liviu Dragnea. Evenimentul zilei a descoperit dosarul secret al sponsorizărilor lui Dragnea, titrează cotidianul.
  • Gazeta Sporturilor: Cadou de majorat. Dorin Rotariu, cel mai tânăr jucător de la Dinamo, a decis meciul de aseară cu o execuţie de „mar forbalist”.
  • Adevărul: Afacerea Grăjdan, complot minuţios.
  • Capital: Creditul ipotecar în lei, mai ieftin decât cel în euro.
  • Academia Caţavencu tratează în stilul ironic subiectul Antenelor. Turnul de zeghe este titlul de copertă al ediţiei de astăzi. Personajul principal este Traian Băsescu, care îi priveşte din turnul DNA pe Dan Voiculescu, Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea şi Mircea Badea. „După ce s-au închinat, seară de seară, la Motanul Sacru Felix, membrii sectei de antenişti de ziua a şaptea, „Martorii lu Rahova”, se tem acum că vine Judecata de Apoi”, scrie publicaţia.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • Claudiu Claudiu
    Mie mi se pare firesc sa nu mai cumpar niciodata Pro Sport, daca ”materialele publicate la acea vreme nu pot fi susţinute cu dovezi, iar publicarea articolelor a reprezentat o eroare”. Cum sa mai am incredere in informatiile Pro Sport, daca sunt retrase cu atata usurinta? Ar trebui sa-si ceara scuze si fata de cititori, ca si ei au fost prejudiciati, nu numai Piturca. Daca am dat banii pe minciuni la taraba, ii vreau inapoi de la Pro Sport.

Trimite un comentariu

sus