Skip to main content

26 August. Fiscul își trimite angajatii la cursuri de comunicare externă, de criză și PR

 

anaf - finantistii
Sursa foto - Finantistii

Publicitate

CU FISCUL LA ȘCOALĂ. ANAF va trimite la cursuri angajații din aparatul central și teritorial pentru a învăța tehnici de comunicare externă, comunicare de criză și relații publice, contractul atribuit în urma unei licitații, cu o valoare de circa 200.000 lei, revenind unei asocieri de două firme, scrie Wall-Street.ro.

Contractu a fost atribuit, în funcție de prețul cel mai mic oferit, asocierii de firme International Consulting Expertise din București si East West Consulting din Belgia sucursala București.
Fiscul isi trimite angajatii la cursuri de comunicare externa, de criza si PR


ROMÂNIA TV CREȘTE LA RECLAME. Dintre televiziunile care contează pe telecomenzile românilor, România TV a avut în primele șapte luni ale acestui an cea mai mare creștere procentuală a volumului de audiență livrată reclamelor difuzate, față de aceeași perioadă a anului trecut: 182%. Cea mai bogată lună în publicitate a fost iunie, potrivit Forbes România.

În primele șapte luni ale acestui an, România TV a livrat clienților publicitari un volum de 22.703 puncte de audiență pe targetul comercial (Gross Rating Point – GRP’30), cu 182% mai mare decât în 2012. (Pe baza punctelor de audiență, clienții publiictari cumpără spații de publicitate TV.)
Sezonalitatea publicității la televiziuni: România TV


BILANȚ DE AGENȚII. Grupul de comunicare BBDO România, format din cinci agenții, a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 24,95 milioane de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice și calculată de „Forbes România”. Agenția de publicitate Graffiti BBDO a înregistrat o cifră de afaceri de 10,74 milioane de euro, cu 6,6% mai mică decât în 2011.

Profitul net raportat la sfârșitul anului 2012 de agențiile din grupul fondat de Cristian Burci (foto) a fost de 241.882 euro, conform Ministerului Finanțelor Publice.
Bilanțul grupurilor de comunicare în 2012: BBDO România


PONTA VREA REDESCHIDEREA TVR PESTE PRUT. Premierul Victor Ponta a declarat că unul dintre cele mai importante puncte pe agenda discuţiilor cu autorităţile din Republica Moldova, pregătită pentru vizita pe care o va efectua la Chişinău săptămâna viitoare, este redeschiderea studioului TVR în ţara vecină, scrie Mediafax.

"Este vorba de redeschiderea televiziunii publice româneşti, a emisiei. TVR 1 a avut un studiou la Chişinău care s-a închis în perioada în care Partidul Comunist a fost la putere, iar acum acesta este unul dintre punctele cele mai importante pe ordinea de zi, pentru a redeschide trasmisia efectivă a TVR la Chişinău", a spus Ponta.
Ponta va discuta la Chişinău despre redeschiderea studioului TVR


LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu