Skip to main content

27 August. Ponta: Sper ca problema emisiei TVR la Chişinău să fie rezolvată în două-trei săptămâni

 

Sursa foto: Mediafax foto/ AFP
Sursa foto: Mediafax foto/ AFP

Publicitate

TVR DE CHIȘINĂU. Premierul Victor Ponta a declarat că speră ca problema emisiei la Chişinău a televiziunii publice româneşti să fie rezolvată în două-trei săptămâni, adăugând că între două ţări prietene precum România şi Republica Moldova nu trebuie să existe niciun litigiu, potrivit Mediafax.

"Peste două-trei săptămâni sper să fie rezolvată problema emisiei TVR la Chişinău", a spus Ponta, după discuţia avută, luni, cu omologul său moldovean, Iurie Leancă.
Ponta: Sper ca problema emisiei TVR la Chişinău să fie rezolvată în două-trei săptămâni


ANALIZĂ. Consiliul Concurentei analizează operațiunea de concentrare economică prin care Burda Romania și Burda Verlag Osteuropa GmbH au dobândit controlul asupra Sanoma Hearst Romania, scrie DailyBusiness.ro.

Autoritatea de concurență va evalua operațiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilității acesteia cu un mediu concurențial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.
Concurenta analizeaza preluarea Sanoma Hearst de catre Burda


RĂZBOIUL... CAFELELOR. Cineastul american George Lucas a investit 10 milioane de dolari în lanțul de cafenele Starbucks, soția sa, Mellody Hobson, fiind membru al consiliului de administrație al companiei, scrie Wall-Street, care citează Mediafax.

Pe 19 august, regizorul a cumparat 141,573 de actiuni ale companiei, la un preț, în medie, de 79,60 de dolari acțiunea.
George Lucas a investit 10 milioane de dolari in Starbucks


PUBLICITATEA LA B1. Martie a fost cea mai bogată lună în publicitate la canalul de știri B1 TV, în prima parte a acestui an. Volumul a fost cu 137,4% mai mare decât în luna corespunzătoare anului 2012. B1 TV a suferit a diminuare a publicității în aprilie, apoi bugetele au crescut în următoarele trei luni, scrie Forbes România.

În primele șapte luni ale acestui an, B1 TV a livrat clienților publicitari un volum total de 19.112 puncte de audiență (Gross Rating Point – GRP’30) pe targetul comercial, cu 66,4% mai mare decât cel din 2012.
Sezonalitatea publicității la televiziuni: B1 TV


BILANȚ. Grupul de comunciare Publicis România, format din patru agenții, a realizat în 2012 o cifră de afaceri de 24,83 milioane de euro și un profit net cumulat de 1,37 milioane de euro, conform datelor raporate la Ministerul Finanțelor Publice și calculate de „Forbes România”.

În 2012, agenția Grupul Publicis Communication Services București a fost cea mai puternică din grupul condus de Teddy Dumitrescu. Aceasta a obținut o cifră de afaceri de 12,7 milioane de euro și a raportat un profit net de 693.436 euro.
Bilanțul grupurilor de comunicare în 2012: Publicis România


LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu