Skip to main content

Andreea Raicu prezintă Regina cumpărăturilor. Cum arată segmentul Access Prime-time de la Prima TV

 

Publicitate

Nou program la Prima TV. Andreea Raicu va prezenta, în fiecare zi, din această toamnă, emisiunea Regina cumpărăturilor, varianta locală a programului internațional Shopping Masters.

FORMAT. Cinci concurente au o sumă limitată de bani și un anumit timp pentru a-i cheltui. Sunt trimise apoi la shopping, iar la final își expun, într-o paradă, ținutele cumpărate.
Concurentele se votează și între ele, dar primesc și decizia și sfaturile Andreei Raicu.

În fiecare zi, de luni până vineri, sunt alte concurente. Concurentele se pot înscrie la www.primatv.ro/inscrieri.

Access Prime Time (tronsonul care precede intervalul de maximă audiență al unui post)

  • Emisiunea Regina cumpărăturilor deschide segmentul de Access Prime-Time al postului Prima TV, fiind difuzat de la ora 16.00.
  • De la ora 17.00, în grila Prima TV va intra programul Fii pe fază! prezentat de Alex Bogdan, de la Mondenii. Fii pe fază este un concurs, tot format internațional, după cum Paginademedia.ro a scris aici.
  • La ora 18.00, după cele două emisiuni, Prima TV difuzează principalul jurnal, Focus 18.

Citește și:

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Ma bucur ca la Prima Tv apar emisiuni noi nu se poate lasa calcata de National TV cu niste seriale indiene insa ar tr sa ramana Mondenii, cronica , cireasa , Academia lui Horia,Trasnitii, Focus Monden ,chiar si Fete bune :D insa poate isi creiaza si ceva emisiune de folclor muzicala ceva de genu O data n viata!
  • Daca nu face ceva ,Prima tv pierde de tot lupta cu primele locuri.Tot cu Trasnitii,Mondenii si Carcotasii de ani de zile nu mai merge.

Trimite un comentariu