Skip to main content

Festivalul George Enescu, la TVR. Adevărul editează ziarul evenimentului

 
Cameron Carpenter - Sursa foto www festivalenescu ro
Cameron Carpenter - Sursa foto www festivalenescu ro

Cameron Carpenter - Sursa foto www festivalenescu ro
Cameron Carpenter - Sursa foto www festivalenescu ro

Publicitate

Concertele festivalului George Enescu vor fi difuzate, în direct – de duminică, la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi online pe TVR+ şi pe site-ul enescu.tvr.ro. Totodată, grupul de presă Adevărul va editat de astăzi şi până pe 27 septembrie ziarul evenimentului.

Televiziunea Română va asigura în fiecare zi cel puţin o transmisiune în direct de la concertele care vor avea loc în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu”.

Astfel, concertul Staatskapelle Berlin (sub bagheta Dirijorului Daniel Barenboim), care deschide ediţia a XXI-a a festivalului va începe duminică, 1 septembrie, de la ora 19.30, în direct la TVR 1, online pe TVR+ şi pe site-ul TVR dedicat festivalului (enescu.tvr.ro) cu „Rapsodia română” nr. 2 în Re Major op.11, de George Enescu, şi va continua cu „Simfonia nr. 2 în Mi bemol Major op. 63” de Sir E. Elgar, în live streaming pe enescu.tvr.ro.

Tot în prima zi din septembrie, de la ora 22.30, este programat recitalul lui Cameron Carpenter, recunoscut atât pentru tehnicile de interpretare la orgă, cât şi pentru apariţiile sale scenice. El va prezenta programul „The Theatre of the Organ”. Recitalul va fi transmis în direct de TVR 2, TVR HD şi va fi disponibil şi online pe platforma video TVR+ şi pe site-ul enescu.tvr.ro.

„Agenda festivalului”, care va reda pentru telespectatori, în perioada 31 august-28 septembrie, momentele-cheie ale festivalului, în fiecare seară, la TVR 2 şi TVR HD, va fi disponibilă şi pe site-ul enescu.tvr.ro.

Adevărul la festival. Historia, ediţie specială despre George Enescu

Grupul de presă Adevărul celebrează cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional “George Enescu”.

Între 30 august şi 27 septembrie, Adevărul va publica gratuit ziarul festivalului în 16 pagini, de luni până joi, respectiv 24 de pagini vinerea.

Ziarul Festivalului Internaţional George Enescu va fi distribuit ca supliment gratuit împreună cu Adevarul, în Bucuresti. Publicul festivalului va putea găsi suplimentul gratuit şi în sălile bucureştene de concert.

Grupul de presă Adevarul va publica de asemenea, în perioada desfăşurării ediţiei din 2013 a Festivalului Internaţional “George Enescu” si revista Historia Special, un număr dedicat integral lui George Enescu, ce va apărea în prima decadă a lunii septembrie, în timp ce săptămânalul cultural “Dilema Veche” va lansa între 29 august şi 3 octombrie o colecţie de zece concerte memorabile pe DVD susţinută de pianiştii Daniel Barenboim şi Radu Lupu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Trimite un comentariu

sus