Skip to main content

Geopol-ul lui Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, acționar majoritar la Money TV

 

MONEYTV-PACKSHOT
Televiziunea Money TV a fost preluată recent de compania Geopol, deținută în proporții egale de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru.

Publicitate

Geopol a devenit acționar majoritar, cu 80%, în firma Media Advertising & Sales, care operează licența Money TV. Din informațiile paginademedia.ro, restul de 20% este deținut de firma Webster Gaz, o firmă lansată în 2013.

„Tranzacția s-a făcut de către unul dintre acționarii majoritari, Maricel Păcuraru. Este o strategie de dezvoltare a grupului Realitatea Media”, a declarat pentru paginademedia.ro Mura Frînculescu, directorul executiv al Realitatea TV.

Geopol a preluat tot ce înseamnă infrastructură și echipamente, a mai spus Mura Frînculescu.

Informația privind preluarea Money TV de către Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru a fost publicată, inițial de site-ul EVZ.ro

Postul Money TV a avut viață scurtă. Firma deținută până acum de Sorin Freciu a achiziționat o licență generalistă pe care în octombrie 2012 a transformat-o în Money.ro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Postul a fost lansat de Mihai Tatulici, în calitate de manager de proiect, și de Daniel Apostol, director general. Postul s-a văzut în grilele companiilor de cablu prin frecvența Giga TV. La televiziunea economică s-au alăturat jurnaliști precum Ovidiu Nahoi, Emil Hurezeanu și Dan Suciu.

După nici șase luni au apărut și probleme cu plata salariilor și a utilităților. În mai 2013, postul a ajuns în situația de a rămâne fără curent, din cauza neplății facturilor. De luni bune, Money TV a funcționat doar cu reluări.

Citește și: 

LIKE. Fiți la curent cu știrile și pe contul de Facebook Paginademedia.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Money TV e o prostie. Nu vad ce ar putea face cu el. Mai bine l-ar inchide si s-ar concentra mai mult pe Money Channel, postul original.

    In prima faza, ar fi bine daca l-ar aduce "acasa", acum ca au reusit sa puna mana pe spatiul amenajat acolo. In felul asta, n-ar mai emite din studio-urile alea improvizate de la 10TV. Iar apoi, un alt lucru bun ar fi daca si-ar rechema fostii prezentatori, care oricum sunt pe drumuri, si ar incerca sa-si creeze o echipa solida cu care sa inceapa din toamna. Simt lipsa unor prezente ca Diana Florescu sau Ana-Maria Vasile.
  • Ce dezvoltare a Realitatea ? Realitatea e in drum spre faliment.au preluat mortaciunea de la Freciu sa mute acolo RTV , televiziunea clona a Realitatii TV .
    Da zilele trecute se vorbea despre vânzarea Realitatii .
    Acum o dezvolta?
  • Domnul Gusa sigur va transforma moneytv-ul acesta in altceva, doar nu va incerca sa concureze the money channel, postul care pana azi-ieri era in ograda realitatii, acum murat, prietenul lui gusa fiind bossul...dar giga tv...ce se intampla cu acest post ce retransmite informatiile de pe moneytv?

Trimite un comentariu